Şimdi Ara

ekran kartı tutucu bulunduran kasa varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar asus rog strix 1080ti ekran kartı eski kasama ucu ucuna sığdı fakat arka sogutma blogu tam oturmuyor ekran kartı agır oldugu için aşagı doğru sarkık duruyor. Kasamı değiştiremeye karar verdim kendi içinde ekran kartı tutucu olan kasa modeli var mı? varsa yazarsanız seviniri. Şimdiden teşekürler.

• Öyle bir kasa hiç görmedim. Evet 3 fanlı Strix ler malesef aşağı doğru eğik duruyor. Bir sorun da oluşturmuyor gerçi, yani normal şartlarda o baskıyla soketlerin kırılacağını falan düşünmüyorum. Kasa ile yola falan çıkarsanız mutlaka kartı çıkartıp taşıyın. Sallantıdan dolayı kırım yaşanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 9 Temmuz 2017; 1:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    tesekürler cevap için. bende görmedim sadece duydum ekran kartının altına destek olacak sekilde kancaları olan kasalar varmıs diye arastırdım bulamadım. burada bilen gören vardır diye konu açtım.
    sıkıntım arka tarafın kasaya tam otuamaması pcı girişini zorluyor gibi geldi yoksa kasam idare eder.
  • memetagca M kullanıcısına yanıt
    Hocam arka panel standart oluyor aslında, kasanız çok mu eski?

• Bir arkadaşımın ekran kartı zamanla eğildi ve öyle kaldı. Şimdi kasayı yatay yapmadıkça bilgisayar çalışmıyor. Bu yüzden diğer arkadaşın ekran kartının soğutucusundan sıcaktan etkilenmeyen ip gibi bir malzemeyle kasanın tavanına bağladık. Görüntü hoş değil fakat çok sağlam oldu. Önemli olan iletken bir malzemeyle tutturmayın kısa devre yapabilir diye düşünüyorum.

• Zalman z3 muydu neydi onda var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zamanla problem yaşatıyor maalesef. bu durumu toparlayacak tek çözüm aşağıda ilettiğim malzemedir. türkiye'de bulmanız mümkün değil, o yüzden 30-35 dolar + kargo vergi ile yurtdışından alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hocam arka panel standart oluyor aslında, kasanız çok mu eski?

hocam kasam 7 yıllık. arka bölmedeki sikinti sundan kaynaklı arkada ekran kartı için vida yok kendi mandalları var vidasiz monte ediyorsun bu sebeple tam oturmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zivolder

Bir arkadaşımın ekran kartı zamanla eğildi ve öyle kaldı. Şimdi kasayı yatay yapmadıkça bilgisayar çalışmıyor. Bu yüzden diğer arkadaşın ekran kartının soğutucusundan sıcaktan etkilenmeyen ip gibi bir malzemeyle kasanın tavanına bağladık. Görüntü hoş değil fakat çok sağlam oldu. Önemli olan iletken bir malzemeyle tutturmayın kısa devre yapabilir diye düşünüyorum.

öneriniz için teşekürler eğer kasadan sonuç alamazsam önerinizi dikkate alacam.
  • memetagca M kullanıcısına yanıt
    dostum öyle kasalar var ben youtubeda bir video izlerken görmüştüm hatta 2 tane koymuşlardı 2 ekran kartı takanlar için 2 tane ekran kartı tutcu vardı kasada ama hangi video hatırlamıyorum biraz bakayım bulursam yazarım ve sende araştır normal kasa alma sakın yoksa 1080 çöpe gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Zalman z3 muydu neydi onda var

onada baktım ürün özelliklerinde ve içinden çıkan parçaların oldugu görsellerde görünmüyor. ama bir kaç yerde daha okudum varlığına dair işaretler var:) hatte fan da takılabiliyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZCKTeamRazer

zamanla problem yaşatıyor maalesef. bu durumu toparlayacak tek çözüm aşağıda ilettiğim malzemedir. türkiye'de bulmanız mümkün değil, o yüzden 30-35 dolar + kargo vergi ile yurtdışından alabilirsiniz.

bunu bir araştirim hocam belki yurt dışına gidip gelen biri olursa getirme sansım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: svenreyiz

dostum öyle kasalar var ben youtubeda bir video izlerken görmüştüm hatta 2 tane koymuşlardı 2 ekran kartı takanlar için 2 tane ekran kartı tutcu vardı kasada ama hangi video hatırlamıyorum biraz bakayım bulursam yazarım ve sende araştır normal kasa alma sakın yoksa 1080 çöpe gider

tesekurler hocam sevinirim vallahi bulabilirseniz.
  • In Win 303 te tutucu olması lazım inwin modellerine bakın çoğunda var diye biliyorum.

• Hocam 1080 Ti alacak paran varsa 7 yıllık kasadanda feragat et bi zahmet :)) Z3 Plus alabilirsin ben kullanıyorum ekran kartı tutucu çıktımı tam bilmiyorum ama vidalama yeri mevcut gayet iyi bi kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

In Win 303 te tutucu olması lazım inwin modellerine bakın çoğunda var diye biliyorum.

hocam sanırım dedigniz kasada var gibi tam detaylı bakamadım ama görsellerde gösteriyor gibi biraz arastıracam uygun bir zamanda çok teşekekürler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Hocam 1080 Ti alacak paran varsa 7 yıllık kasadanda feragat et bi zahmet :)) Z3 Plus alabilirsin ben kullanıyorum ekran kartı tutucu çıktımı tam bilmiyorum ama vidalama yeri mevcut gayet iyi bi kasa.

hocam kasam da bir problem yoktu seviyorumda aslinda bu olay canımı sıktı yoksa kasadan şikayetim yoktu:)
  • MasterCase Maker 5t
  • Yeni kasalardan bazıları ekran kartını anakarta yük oluşturacak şekilde değilde direkt kasaya monte olacak şekilde üretiliyor. Thermaltake P3 ve P5 gibi yani. Açık kasa kullanabilirim derseniz bunlardan alabilirsiniz. Benim aklıma gelen diğer ikisi Evga DG7 serisi ve Cooler Master HAF 500P, bu ikiside henüz piyasaya düşmedi ama yakında düşer. Piyasada buna benzer kasalarda vardır illaki. 30-40$ tutucu aparata para vermektense bu şekilde yani bir kasa almak daha iyi olabilir, tercihinize kalmış.

• asus strixlerde kartın içinde destek plakası mevcut. KAsaya bağlanan yerden kuvvet alarak kartın bükülmesini engelliyor. Parçanın bitiş noktası da pci girişinin ilerisinde konumlandırılmış. Bir sorun teşkil etmeyecektir yani.

Ama içim rahat etmez diyorsanız da eski kasam olan zalman R1deki tutucuyu örnek gösterebilirim. Normalde fan koymak için ek bir parça ama aynı zamanda ekran kartına da destek sağlıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.