Bildirim
ekran kartı vatan mağaza indirimi (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
WorldCard'a %30 yapmıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
WorldCard'a %30 yapmıyorlar.
Evet worldcarda %30 yapmadıklarını biliyorum . Bir yöntemle çözümü buldum demin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScrolariSS -- 25 Ocak 2014; 12:22:24 > -
_Dominic_Toretto_ dostum çok gereksiz yorum yapmışsın demogojiden başka bi düşüncen yok şimdi senin tezatlarını tek tek çürütelim
1- linkini verdiğin firmalardan örneğin net sipariş hepsi burada inventus gibi firmalardan c.tesi günleri öğleden sonra yada akşam 6 dan sonra acil bişi lazım olmuş olsa alışveriş yapabilecekmisin tabiki hayır aynı şey pazar günü içinde geçerlidir yani vatan bilgisayar gibi haftanın 7 günü saat 22 :00 kadar açık boş çeşitli ürünü olan firma yok
2 - gene linkini verdiğin firmalardan örneği hepsiburadan ürün sipariş ederken görmeden alıyorsun ve ürünün gelmeini bekliyorsun kargodan geldi ve hasarlı veya sorunlu çıktı hafta sonu araya girmese bile o ürünü geri gönderip iade işlemleri 1 hafta kadar sürerken vatan bilgisayardan aldığın bi ürünü ister aynı günde ister 7 iş gününde istediğin mazaretle iade edip verdiğin para karşılığında kupon alıp istediğin ürünü seçebiliyorsun
3- vatan bilgisayar topkapı şubesine ist. oturan herkes rahatlıkla ulaşabilir metro metrobüs gibi alternatifi çok olan merkezi yer
4- aradığın ürün olmasa bile başka ürüne yönelme seçme şansın çok var yani en azından istediğin ürünü istediğin şeiklde görüp içini açık bakarak alma ve şeçme şansın var ve çoğu zaman yapılan indirimler bütün kartlara birden olabiliyor
sonuç : kimse vatan bilgisayarı göklere çıkarmıyor ama bi kural vardır büyük lokma küçük lokmayı yer bazı ürünlerde fiat güncellemesi yapılıyordur büyük bi ihtimalle eskiden ist. en ucuz yeri kadıköyden ben 2 yıldır vatandan alıyorum ve formda ekran akrtı gibi şeyler tavsiye edilirken hep vatan linki atılıyor bunlarıda görmek lazım şuan ist. da en uygun yer vatan pc dir arkadaşım umarım bu yazıyı iyi anlamışsındır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X