Bildirim
ekran kartı vatan mağaza indirimi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Başladı zate bugün, Bonus kartlara %30 yapıyorlar.
Diğer kartlara da %20/25 değişiyor.
Paraf
AsyaCard
WorldCard
CardFinans
Maximum
Advantage
Axess
Türkiye Finans -
Peşin ödemelerde de indirim oluyor. -
%20/25 olabilir de %30 olacağını sanmıyorum ?
%30 oluyor mu ? Çünkü BONUS'a özel olduğundan olmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Ocak 2014; 0:37:46 > -
Yok hayır. Bugün alışveriş yaptım hatta %30 indirimle. Ama ben mağzadan yaptım peşin ödeme ile. Kasadaki bayan bu şekilde indirim olduğundan bahsetti. Bir şeyler de dedi "İnternetten alımlarda olmuyor." mu ne... tam aklımda kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 25 Ocak 2014; 0:51:46 > -
Mağazada peşine %30 varsa güzel.
Netten belki olmuyordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Başladı zate bugün, Bonus kartlara %30 yapıyorlar.
Diğer kartlara da %20/25 değişiyor.
Paraf
AsyaCard
WorldCard
CardFinans
Maximum
Advantage
Axess
Türkiye Finans
Onun sadece internete özel olduğunu duydum ondan dolayı büyük ihtimal mağazalardada aynı şey geçerli . -
quote:
Orijinalden alıntı: The Benefit
Yok hayır. Bugün alışveriş yaptım hatta %30 indirimle. Ama ben mağzadan yaptım peşin ödeme ile. Kasadaki bayan bu şekilde indirim olduğundan bahsetti. Bir şeyler de dedi "İnternetten alımlarda olmuyor." mu ne... tam aklımda kalmadı.
Acaba bütün ürünlere peşin %30 indirim var mıdır ? Olması lazım . -
quote:
%20/25 olabilir de %30 olacağını sanmıyorum ?
%30 oluyor mu ? Çünkü BONUS'a özel olduğundan olmayabilir.
Peşine de aynen %30 geçerli oluyor.Geçen hafta GTX 780' i aldım, oradan biliyorum.
Bu arada dostum, 1 haftada artışa bak; ben aldığımda kart 1453 TL idi.Şu an 1532 TL.
Hay ben bu doların...
Diyecemde neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 25 Ocak 2014; 1:34:56 >
-
Sen aldığından beri dolar o kadar arttı mı ki fiyata o derece yansıma yapsın ?
Bu Vatan acayip birşey yahu, 10 artıyorsa bunlar 20 ekliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Ocak 2014; 1:35:50 > -
quote:
Ben aldığımda normal kur 2.21' di, Vatan' da 2.23' tü.
Şu an normal kur 2.33 , Vatan' da 2.35.
1 haftada dolara 0.12 kuruşluk artış geldi, daha da bunun arkası kesilmez... -
quote:
Orijinalden alıntı: R£DSTON£
quote:
Ben aldığımda normal kur 2.21' di, Vatan' da 2.23' tü.
Şu an normal kur 2.33 , Vatan' da 2.35.
1 haftada dolara 0.12 kuruşluk artış geldi, daha da bunun arkası kesilmez...
+1
Seçime kadar da böyle diyorlar. Arkadaş taksitlerin kesilmesinin arefesinde olur mu böyle şey ya 1,9 olduğunda vay be 1,9 olmuş yuh diyorduk -
quote:
Orijinalden alıntı: ScrolariSS
quote:
Orijinalden alıntı: The Benefit
Acaba bütün ürünlere peşin %30 indirim var mıdır ? Olması lazım .
Ben iki farklı ürün aldım. Dolayısı ile tüm ürünlerde olması lazım. -
ama şu konuda dikkatli olmak lazım indirim var diye alacağınız ürün eğer son kalmışsa dikkatlice alın kontrol edip öyle alın benim başıma 2 kez geldi saphire 7950 aldım 2 ay önce kart açılmış kullanılmış olarak çıktı kutudan ve kutunun güvenlik bandı açıktı kartın koruma plastiğide yoktu bide bi arkadaşıma low profil msı 220 kart aldım içinden demirleri yoktu dikkatli olmak lazım -
Vatanda hem indirm var hemde bindirim. Haftaiçi 264 tl olan ram şimdi 284 tl hemde indirimli:) Düzenli takip edersen arada anlatılan masalı çok iyi anlarsın. -
quote:
aynen 20 ekliyor 10 düşüyor, sonra 30 ekliyor 15 düşüyor. Kapitalizm böyle bişi:)) -
nakit ve bonusa yüzde30 indirim var..ama hala cok pahalı herşey. -
Yalan %30 filan... Misal; Zotac 780 ti geçen indirimde 1.875 TL idi. Şu an 2.094 TL ki Nova'da 2.075 Tl. Ee bu nasıl % 30 inidirim!?
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-70503-10p-gtx780-ti-amp!-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71520
http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9597
İnsanları keriz yerine koymayı bırakmadıkları sürece almayın. Bu haftaki indirim yalan.
Misal şu ürün; 2 hafta önce aldım (değiştim gerçi)
310 TL gibi bir rakama almıştım, şimdi;
http://www.vatanbilgisayar.com/Optik%20S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCler/asus-sbw-06d2x-u-sbw-06d2x-u-6x-harici-slim-blu-ray--dvd--cd-yazici/productdetails.aspx?I_ID=65963
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 25 Ocak 2014; 10:27:02 >
-
peki arkadaşlar herkesin görüşü farklı piyada 7950 kartlar 800 küsürlerde iken sadece vatanda 600 küsürlerdeydi 2 gb diskler diğer firmalarda 250 tl iken vatan indirimiyle 220 tl ye geliyordu ve ben aldım bence iyi araştırıp öyle konuşmak lazım -
WorldCarda ile aynı indirime yapabilirmiyiz acaba mağazada bi şekil .
Benzer içerikler
- paylaşılan gpu belleği nedir
- gpu 100 kullanıyor
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- gddr6 nedir
- intel hd graphics 3000
- 5080 fiyatı
- afmf 2
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- amd fsr
- rx 8000 serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X