Şimdi Ara

Ekran Kartı ve Driver (Oyundan uyarısız atıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorun bikaç haftaya kadar yoktu ama şimdi oyundan ?? gibi atmaya başladı ama ?? uyarısı çıkmıo xD ben sronun sitesinden Driver bölümünden Windows 2000/Xp indiriyorum bişey olmaz dimi onu kurunca benimki normal xp professional Nvidia 512 Mb

• yaw bosuna indirme bende de oluyo
    cogu kiside oluyormus bu son gelen patchle
  • sanirim tum dunya yasiyor bu sorunu heralde yeni bir patchle duzeltirler(umarim)
  • haklısınız bu sorun genel hiç boşuna uğraşmayın anca salı günü düzeltirler..(UMARIM)
  • benim oyun bazen hiç birşey yokken donup kalıyor buda son patch le beraber oldu acaba bu sorunu sizde cekiyomusunz?
  • donma değilde sürekli oyundan atma sorunu var bende de. Yeni patch gelince çözülecek sanırım.
  • bendede oluyo tam pvp yapıyorum tak masaüstündeyim
  • arkadaşım boşuna hiç uğraşma oyun indirmek için bende msı geforce 8600 gt ekran kartı 1,50 gb rem olduğu halde ve 2 sefer oyunu sildim format atttım yine her 15 dakikada dc yiyorum sanırım silkroad sitesinde sorunlar var 7 günlük premium vardı kullanamadım kasamadan bitti :( inşallah salı günü düzelir yoksa lvl 73 bırakıcam oyunu bu gidişle paramızla rezil oluyoruz bu arada 9 degre gelicekti belki onun için ayar yapıyolar herkese bol bol şanslar
  • bence boşuna ummayın arkadaşlar ben tek başıma bu sorunu aylardır yaşıyorum Joymax ın bişey yaptıgı yok .yine bi notice yazarlar;tüm driverları güncelleyin ,kasayı yan yatırın vs.vs.sçama sapan şeyler.. onlara göre düzelmiş olur
  • bıktım yha bu hatadan bottlar banlandıktan sonra böle oldu normalde hiç vermezdi
  • Bendede bayağıdandır vermiyordu.Bugün verdi.
  • o hatayı uzun surelı alıodum en sonunda pc degıstırdım bundada basladı hatayı aldıgım ılk gunler umarım son patch le duzelır
  • hatırlıyomusun en son oyundaki bug la ilgili patch çektiler ? cevaplayayım yakında hiç olmadı olmayacakta..birileri kaymak yiyip oyun oynayacak bizde hatalarla boğuşacağız..yada en iyisi oynamamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.