Şimdi Ara

Ekran kartı ve işlemci için en zorlayıcı stabilite testi hangisi ve hangi ayarlarda test etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar günlerdir overclock işi ve testlerle uğraşıyorum ekran kartı voltaj arttırımı ve frekans arttırımı yaparak testler gerçekleştiriyorum lakin furmark kumbostorde hata almazken bazen unigine 2 testimde görüntü bozulmaları yakalayabiliyorum. artık iyice sinir olmaya başladım bana öyle bir program ve öyle bir ayar söyleyinki benim kartım testi o frekanslarda sorunsuz geçerse sorunsuzdur diyim

aynı sorunu işlemcidede yaşadım prime95 kullandım orthos kullandım occt intel burn test kullandım lakin en son intel burn teste karar kıldım ben böyle işi sevmiyorum Allahını seven bana güzel bi test programı söylesin böyle herşeyi sömürsün biz de stabil mi değil mi anlayalım şu işi. stabilite testi yapıyorum başka program hata verdimi ayar oluyorum.

arkadaşlar illaki hiçbir test stabil değildir değişik teknik konular vardır hiç bu işlere girmeden bana ekran kartında şu testi şu kadar süre yap stabilse stabildir işlemcide şu testi yap stabilse stabildir gerisine bakma diyebilecek bir usta master arıyorum sizleri seviyorum iyi forumlar.

• Prime95 24 saat stabilse birşey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stabil lakin intelburn da stabil değil. biraz fazla yüklenen bi oyun uygulama olursa çöker demek bu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.