Şimdi Ara

ekran kartı verim arttırma vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayar oyun bilgisayarı olarak alınmadı başta yani işlemci i7 6700k 16ram var ama ekran kartı gt430..

ddr3 kullanıyor ekran kartı ve bunu maalesef 1-2 yıl değiştiremeyeceğim aslında pekte lazım değilde bazı oyunları oynayamıyorum.

işte bu yüzden benim için bu ekran kartının verimini %100e çıkartıcak bir program ayar vb. birşey varmıdır ? youtubeden videolara baktığımda millet hep CSDversion diye birşeyi değiştiriyor o CSDversion tam olarak nedir değiştirsem bir zarar gelirmi? video örnek olarak :
    Tayfun RSyoutube
    Bilgisayarın Ekran Kartını Yükseltme (%100 ÇALIŞIYOR)
    https://www.youtube.com/watch?v=Y8WJEtqQtw4

• yuh oha çüş. ne alaka ya. CSDVersion windows işletim sistemlerindeki service packlere ait versiyon numarasını gösteren etikettir. ekran kartı ile ne alaka? service pack yoksa sıfır değer alır. SP1 için 100 SP2 için 200 SP3 için 300. windows, xp için sp2 desteğini kesip 64 bit kullananlar için sp3 yayınlamıştı. daha sonra uygulamaların masaüstündeki kısayollarında farkedilen bi güvenlik açığı yüzünden güncelleme verdi. tam o alangirli döneme denk geldiği için microsoft tarafı sp2 kullananlara da güncellemeyi alabilmeleri için CSDVersion etiketini 300 e çevirip güncellemeyi otomatik olarak alabilirsiniz demişti. oyunla ekran kartı ile ne alaka ne çözemedim. o videoyu çekene de

• ekran kartından daha iyi verim almanın tek yolu ekran kartını tamamen değiştirmendir. elindeki kartın zaten kapasitesi belli onun üzerine cıkartmaya çalışsanda ya bozarsın yada yakarsın onun için varsa ihtiyacın yeni ekran kartı almanı öneririm.
  • öyle birşey bulursan bize de ver. en fazla %10 alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.