Şimdi Ara

Ekran kartı yandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne kadara satın aldıysanız o para iade edilir herhangi bir kur artma veya eksilme yansimaz 200 tl ye aldıysanız 200 tl iade edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 29 Temmuz 2016; 5:52:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman hiç bir ekran kartı alamam bu bilgisayara göre

• JuniorSedat J kullanıcısına yanıt
    nerden satin almistiniz karti

• wolwes kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayar toplam 2250 TL civarına gelmişti. R9 bu bilgisayara nasıl gider ve yeni monitör alsam

• JuniorSedat J kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayardan satin aldiysaniz para iadesi yapilsa dahi size hediye ceki verilecek eger isterseniz arizalanan kartinizin aynisini eger halen vatan bilgisayarda satiliyorsa gidip alabilirsiniz herhangi bir ek ucret odemeden.Ve kesinlikle artık en azından 1920x1080 bir monitore gecmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 29 Temmuz 2016; 6:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Vatan bilgisayardan satin aldiysaniz para iadesi yapilsa dahi size hediye ceki verilecek eger isterseniz arizalanan kartinizin aynisini eger halen vatan bilgisayarda satiliyorsa gidip alabilirsiniz herhangi bir ek ucret odemeden.Ve kesinlikle artık en azından 1920x1080 bir monitore gecmenizi tavsiye ederim.

Yani ellerinde olmasa bile sipariş üzerine gelsede fiyat farkı olmadan aynı ekran kartını alabilirim. Güzel sistem ama genel olarak bakıldığında yanık ekran kartı garantiye girme ihtimali var mı? Termal macunlar ile bir alakası var mı?

• Ekran karti uretiminden sizin elinize ulasma surecine kadar o kadar uzun bir yol ki bununlada bitmiyor sizin elinize gectikten sonra olusabilecek sorunlar listesi o kadar kabarik ki benim suan burda bir seyler solemem tahminden oteye gidemez sonuca baglayacak kisi,kurum yetkili servistir umarim istediginiz dogrultuda sonuclanir.

• wolwes kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• konuyu tekrar hortlatmak gibi olacak ama güç kaynağının arızalanması sonucu ekran kartının yanması garanti kapsamına girer mi?
  • slevinus S kullanıcısına yanıt
    Sonuçta bu sizin hatanız değil girmemesi içinde bir sebep yok.
  • Genelde değerlendirmeler hep şöyle olmuş. Garanti belgesinde kullanıcı hatası olarak sayılacak iki maddeden biri elektrik tesisatındaki hatalar/dalgalanmalar diğeri de yanık ve isli yongalar şeklinde. Ama forumdan baktığımda çoğunlukla değişmiş. Benim asıl sorunum psu'dan ses geliyor ve psu'nun uçması/yanması gibi durumda ekran kartımın da yanarak garanti dışı kalmasını istemiyorum. Paranoyak oldum resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slevinus

konuyu tekrar hortlatmak gibi olacak ama güç kaynağının arızalanması sonucu ekran kartının yanması garanti kapsamına girer mi?

normalde sen ekran kartını yere düşürüp bozsan bile garanti kapsamına girmesi lazım. sonuçta adamlar 1000 liraya sattıkları ekran kartını 10 liraya mal etmiyorlar. 1 kullanıcının yılda 1 kez değiştirmeye hakkı olsun değil mi.

bozuk harddiski gönderdim. 2 ayda garantiden geldi. teknosada çalışan mal'ın gözü önünde kendi kullandığı kasasına takıyorsun çalışmıyor. ve harici harddiskin üstüne bir not kağıdı yapıştırmışlar Hdd sağlam çalışıyor diye.

küfür etsende boşa. aldım kutusuyla birlikte denize attım.
    lanet olsun böyle sisteme. yönetim düzgün olsa bunlarada bir denetleme yapardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigit_bir -- 14 Mart 2017; 23:26:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit_bir

quote:

konuyu tekrar hortlatmak gibi olacak ama güç kaynağının arızalanması sonucu ekran kartının yanması garanti kapsamına girer mi?

normalde sen ekran kartını yere düşürüp bozsan bile garanti kapsamına girmesi lazım. sonuçta adamlar 1000 liraya sattıkları ekran kartını 10 liraya mal etmiyorlar. 1 kullanıcının yılda 1 kez değiştirmeye hakkı olsun değil mi.

bozuk harddiski gönderdim. 2 ayda garantiden geldi. teknosada çalışan mal'ın gözü önünde kendi kullandığı kasasına takıyorsun çalışmıyor. ve harici harddiskin üstüne bir not kağıdı yapıştırmışlar Hdd sağlam çalışıyor diye.

Sistem sadece kazanç üzerine olduğu için kazanırken nasıl kaybetmem derdinde adam. Sorun üreticide de değil aga Allah kimseyi bizim distribütörlerin eline düşürmesin. Hıyumuzdan suyumuzdan mıdır müşteriye gram kolaylık yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yigit_bir

quote:

Sistem sadece kazanç üzerine olduğu için kazanırken nasıl kaybetmem derdinde adam. Sorun üreticide de değil aga Allah kimseyi bizim distribütörlerin eline düşürmesin. Hıyumuzdan suyumuzdan mıdır müşteriye gram kolaylık yok.

kardeşim oturduğum yerden sinirden patlayacağım artık.
    3-5 yıl önce benzin alıyordun tabak çanak veriyordu. babam 1 yıllık benzin aldığı faturayla bisiklet almıştı. her türlü promosyon vardı. şimdi zar zor araba aldım benzin alıyorum adam küfür eder gibi, düşman gibi davranıyor. kaç sefer arka cam sileceği kırıldı. bırak bir özür bile dilemediler. promosyonlar bir mendil bile vermez oldular artık üstüne arabayı yıkarken cam sileceklerini kırıp duruyorlar...

artık sucular tüpçüler çakmak - tuzluk bile vermiyorlar.
    millet alırsa alır almayanın canı cehenneme diyorlar. bir kez sattıkmı isterse yolda bozulsun. dönüp bir daha alacak bu enayiler diyorlar.
    her yol var bunlarda.

denetim olmadığı zaman işte böyle olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.