Sistemim böyle arkadaslar,Sıkıntım ise; Ben bu bilgisayarı 2 senedir hiçbir sıkıntı yasamaksızın kullanıyorum taki 3 gün once "Ekran kartı yanıt vermeyı kesti ve basarıyla kurtuldu" diye bir hata almaya başladım..Bİrçok sey denedım Bios güncelledim,En yeni sürüm indirdim,sürümleri komple kaldırdım kendi cdsini yükledim hatta bügün format attım ama bana mısın demedi..anakartın kendi üstündeki ekran kartıyla hıcbır sorun yasamıyorum ama ne zaman ekran kartımı yuklesem o hatayı bana geri veriyor..Size sorun ne?
Lütfen kulakdan dolma bilgiler yazmayın basına gelmıs birisi yazsın cok sıkıntıdayım..
Benim dizüstünde başıma gelmişti entegresinde sorun vardı. Bir arkadaşa götürüp sıcak hava vuran (Entegre sökme cihazı) cihaz ile hava vurdu bir kaç ay sorun vermedi ama sonradan yine aynı sorunu vermeye başlayınca ekran kartının çipini değiştirerek sorunu halledildi.
Seninkide aynı sorundur demiyecem başımdan geçen olayı aktardım.
benim tahminimdede ekran kartı var cünkü onbord ekran kartıyla hıc sorun yasamıyorum ne zman ekran kartımı yuklesem sorun baslıyor..
up up up
Kesin ve net bilgidir. Ekran kartın arızalanmış. Çözümü yenisini almaktır. Arkadaşın dediği gibi BGA'da ısıtırsan bir kaç ay belki işini görebilir. Sonra yine cortlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme