Arkadaşlar bundan 1 ay önce falan bilgisayarım bozuldu. Aynı sistem tarzında 2.el bir bilgisayar topladım arkadaşımdan. Fakat şu anda ekran kartım yok ve oynadığım oyunlar için ekran kartı şart. 500-750 lira cıvarında ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Aşağıya önceki bilgisayarım ve şu anki bilgisayarımın özelliiklerini yazacağım.
Önceki PC işlemci: i5 3470 ram: 8gb kingston anakart: gigabyte h61m-ds2 ekran kartı: r7 265 -2gb 256 hdd: 1tb toshiba
Şimdiki PC işlemci: i5 3330 ram: 8gb anakart: asus p8h61-m lx3 plus ekran kartı: ati hd 4800 hdd: 500gb
Önceki bilgisayarımdaki performansım orta seviye üstündeydi. Oyunları ortalama 100fps civarında çalıştırıyordu. CS:GO, LOL, Rocket league, h1z1 gibi oyunları sorunsuz çalıştırıyordu. Şu anda istediğim ekran kartıda aynı şekilde çalıştırması gerek. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
önceki bilgisayarın daha iyiymiş onu verip bunu aldıysan hata etmişsin.
zeki1981
kullanıcısına yanıt
bilgisayar elektrik dahi almıyordu. Yani power tuşuna bastığında hiçbir etki göstermiyordu. Bir ara geldi güç daha sonra kendiliğinden kesti elektriği ve kapandı. Zaten şu anki pc ile aralarında bir tek ekran kartı farkı var denilebilir. Zaten benimde ekran kartına ihtiyacım var. Ekran kartı alacağım çok kararsız kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: aujn
bilgisayar elektrik dahi almıyordu. Yani power tuşuna bastığında hiçbir etki göstermiyordu. Bir ara geldi güç daha sonra kendiliğinden kesti elektriği ve kapandı. Zaten şu anki pc ile aralarında bir tek ekran kartı farkı var denilebilir. Zaten benimde ekran kartına ihtiyacım var. Ekran kartı alacağım çok kararsız kaldım.
sadece ekran kartı farkı yok hocam hdd işlemci anakart farkıda var eski pc dekiler daha iyiymiş. ekran kartı alabilimek için öncelikle psu ne kadar marka ve model bilgisi gerekli.