selamlar ben geçen ay Gigabyte ati 9600 ekran kartı aldım.Kart bazı oyunlarda takılmalar yaptı Half life gibi ne yapmam gerek lütfen yazın
sistemin nedir? islemci ram falan
9600 ne ? pro mu? xt mi? düz vites mi?
Sırf 9600 ise hiç bişeye yaramaz o kart.
Hiçbir işe yaramaz biraz ağır kaçar ama pek performanslı olmaz o kart bilesin düz 9600ise...
çözüm 1 walla etmen lasım ama se modeli ise emekler boşa. çözüm2 bide benim gibi uğraşa uğraşa kartı yak en az xt modeline terfi et kurtul abi walla
HEPIMIZ BILIYORUZ KI HL2 GRAFIK OLARAK GELMIS GECMIS EN IYI OYUN BIR DE GRAFIK AYARLARI YUKSEK OLURSA DUSUNEMIOM SENIN BILGISAYARIN HALINI BIR DE OBUR DONANIMLARIDA SOYLERSEN DAHA ÇOK YARDIMCI OLABILIRIM
dostum oyun çözünürlüklerin nedir?, takılmalarda çok payı var bilesin.. bazı oyunlar 800x600 de bazı oyunlar 1024x768 çözünürlükte takılmadan oynuyor. örneğin bendeki 9550 de nfsu 2 1024 te takılmadan oynuyor, 800x600 de takılarak oynuyor..
aslında hl2 de loadingten sonra takılmalar oluyo bu oyundan kaynaklanıyor çünkü benim dandik se kartım bile takılmıyo +1 hl2 ati ye göre yazılmış bi oyun
sistemin diğer bileşenleride önemli işlemci ve ram, 256mb ram ile oynayıp neden takılıyo diyenler var ...
hl2 yi ati 9200 de takılmadan oynatıyorum... ilgilenenlere....
beyler ilk öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.benim 128 mb 128 bit 9600xt vivo ile ilgili bi problememim var need for speed underground 2 oynarken birden donuo sistemi resetlemem gerekio neden dir acaba?lütfen yardımlarınızı bekliorum.makinem ise p4 3.20 1024(512x512)400mhz) ram 80 gb seagate sata 80 gb seagate abit ıs7-2 bord yardımlarınızı bekliorum