mrb arkadaslar! ya bunun gıbı topıcler cokca acıldıgı ıcın pekcogunuza cok sacma gelıo belkı ama ben yınede affınıza sıgınıyorum ve sorumu soruyorum...
256 Mb Paylaşımsız(1023 Mb Turbo Cache)NVIDIA GF 8600 M GT (dell inspiron1520 t9300 ve 4gb ramlık oolan urun)bu ve 512mb Mobility Radeon HD 3650 (toshiba a300 15d) ekran kartlarını karsılastırr mısınız? bı yerde 8600 u daha ıı olarak gordum ama 256 ve 512 mb lık olmaları kafamı karstrdı.. belkı var forumda ama bulamadım,bilen arkadaslar yardım ederlerse cok sevınırm..
dell ya da toshıba. siz olsanız hangısını tercıh ederdınız??
oraya baktım zaten ama cahıllık ıste anlamıorm:S 8600m gt sli 16. sırada gozukuo ama sli nedir ne deildr. ve sonuc olarak hangısı iiyidr acarsanz sevinirm...
8600m GT, 3650 den de 2600Pro dan da daha performanslı. Fark az ama yine de daha iyi. Bu arada 2600Pro yeni nesil HD 3650 den daha iyi, fark yine çok az bir miktar ama. MB olayına pek takılmayın, ekran kartının chipi daha önemli oluyor.
Laptop olarak Toshiba A300 ü tavsiye ederim. Laptopı alcağım zaman olsaydı bu model Dell in yüzüne bakmazdım. Tabi biraz da param olsaydı.
cok saol cevap icin...sizin gibiler sayesinde ogrenıorz bızde bıseyler :) ya aslında sole bısey bende a300 15d var zaten.usb gırısınde donanımsal bı sorun cıktı. servisten deişim raporu yazdılar ama işin kotusu tekno SA da bu urunun dewamı yok ! yarın net bı cevap verıcekler.. ama gelıcek gıbıde konusmuolar pek..para iadesi karsılıgında dell i dusunuodum.(baska bı yerden) izmirdeyım ve yakın ozellıklerde onu bulabıldım. bakalım nasıl sonuclanıcak.:S