Şimdi Ara

Ekran Kartı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hıs HD4890 Turbo ekran kartım vardı mavibilgisayardan almıştım garantiye yolladım ancak iade formuyla geri yolladılar , dedim mavi battı o zaman geri yollayın bize biz size yeni ekran kartı vericez ama stokta hd4890 hiç yokmuş başka yeni nesil verilcekmiş . Şimdi hangi ekran kartını talep etmeliyim Sonuçta ben ekran kartını ilk çıktığı zamanlarda almıştım güncel fiyatıyla değil aldığı zamanki fiyatla kıyaslanmasını talep ettim kabul ettiler. Ancak hangi ekran kartını talep etceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle Leon-x senden yardm bekliorm...

• Fatura bedeliniz ne kadar??
  • yaklaşık 700 lira hd5870 verirlermi çemkirsem
  • Normal şartlarda fatura bedelini size zaten ödemek zorundalar yine mal satmak için başka bir kart tercih edebilirsiniz diyorlar,normalde böyle bir hakkın var ama fatura bedelinin 1TL bile düşük olan bir kart alma HD5870 Fatura Bedelinize Denk Geliyorsa alınası bir kart
  • Fatura bedeline denk gelmiyor zaten faturayı istemediler ben direk özellikten girdim değerleri denk gelen bişi verceksiniz olr mu öle şey dedim şimdi bana hd5850 ye para mı teklif etceksiniz dedim cpu değerleri benimkine göre bayağ düşük 725/900 fark war yane :D hd5870 bile 850 ona bile arıza çıkartabilirim
  • tamamdr biraz çemkirdim hd5870 i kaptm
  • quote:

Orijinalden alıntı: r2balanar

tamamdr biraz çemkirdim hd5870 i kaptm

güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi bakalım hayırlı olsun o zaman.
  • eyvallah arkadaşlar walla garanti bitmeye yakndı zaten değiştirmeyi düşünüyodum ii oldu bölesi
  • ne ballısın kardeşim. garanti ve değişimde mascom 1 numara. his in kendisi de öyle zaten. 1000 de bir o da sana denk gelmiş neyse. hayırlı olsun gülel güle kullan.
  • bize böle bal denk gelmio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.