Şimdi Ara

ekran kartı yeterli çalışmıyor darboğaz olabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R5 2600 ile rtx 2070 kullanıyorum darboğaz yok %99 larda seyiriyor metro exodus assasins creed odyyse de ancak bende 625w gerçek var bios ayarından gameboost açıksa kapa voltaj arttırmaya çalışıyor 625w da bile voltaj yetmeyip mavi ekran yiyiyorum onu kapa bide power supply ı değiştir derim ben
  • Ekran kartının %95 ve üstünde çalışması lazım. Grafikleri ve çözünürlüğü arttırırsan ekran kartının performansı artar. FPS arttırmak için düşük grafiklere alıp ekran kartının yine %95 üstü performansta çalışmasını istiyorsan iyi bir işlemci alman lazım. Monitörün 1080p büyük ihtimal. 1080p’den fazla olsaydı ekran kartı kullanımı %95 altına düşmezdi 2600 ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BttomleS -- 10 Haziran 2019; 12:54:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aliincekas A kullanıcısına yanıt
    Nvidia kontrol paneline girip guc yonetimini maksimum performans olarak sectiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Nvidia kontrol paneline girip guc yonetimini maksimum performans olarak sectiniz mi?
    hayır şuan uyarlamalı olarak duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iratras

R5 2600 ile rtx 2070 kullanıyorum darboğaz yok %99 larda seyiriyor metro exodus assasins creed odyyse de ancak bende 625w gerçek var bios ayarından gameboost açıksa kapa voltaj arttırmaya çalışıyor 625w da bile voltaj yetmeyip mavi ekran yiyiyorum onu kapa bide power supply ı değiştir derim ben
    msi anakartın biosundan nasıl kapıyoruz onu hangi başlık içerisinde o ayar
  • Benim b450 tomahawk anakartım bios a girdiğimde advanced settings de sol en üst köşede game boost var kocaman on off oluyor oradan kapanıyor ama senin anakartında farklı olabilir bi google 'dan modeline göre bak bence hiç kasmadan psu yu değiştir modüler olmayan modeller gayet ucuz kasada boşluk varsa sar kabloları koy bi köşeye 400 liraya 700 w civarı al bitane 650 altına düşme derim bide gforce exp 'dan güncellemeleri yap b450 altıysa anakartın bios güncellemesini de yap tek emin olduğum darboğaz sözkonusu olmaz r5 2600 de 2060 da 2070 i tam besliyor çünkü

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemciniz nedir ve ne gibi bir sorunu var, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliincekas

hayır şuan uyarlamalı olarak duruyor.

Alıntıları Göster
    Performans olarak secmeniz gerekiyor. Tekrar deneyip sonucu paylasir misiniz buyuk oranda cozulecektir diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Performans olarak secmeniz gerekiyor. Tekrar deneyip sonucu paylasir misiniz buyuk oranda cozulecektir diye dusunuyorum.

Alıntıları Göster
    crash ve mavi ekran sorunları devam etmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay9 Efmer

Hocam işlemciniz nedir ve ne gibi bir sorunu var, teşekkürler.
    ilk sayfada belirttiklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    o ne demek la?

iyi halt yiyorsun, intelden soğutacaksın.
    Hocam forvet09 rumuzlu kişiye yazmıştım ryzendan memnun değilmişte sebebini merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iratras

Benim b450 tomahawk anakartım bios a girdiğimde advanced settings de sol en üst köşede game boost var kocaman on off oluyor oradan kapanıyor ama senin anakartında farklı olabilir bi google 'dan modeline göre bak bence hiç kasmadan psu yu değiştir modüler olmayan modeller gayet ucuz kasada boşluk varsa sar kabloları koy bi köşeye 400 liraya 700 w civarı al bitane 650 altına düşme derim bide gforce exp 'dan güncellemeleri yap b450 altıysa anakartın bios güncellemesini de yap tek emin olduğum darboğaz sözkonusu olmaz r5 2600 de 2060 da 2070 i tam besliyor çünkü
    benim biosta öyle ayar göremedim , kasa kendinden psu lu olduğundan öyle bir şey yapamıyorum , ekran kartı driveri güncel , b450 pro m2 v2 var
  • 650w civarinda bir psu ile deneme sansiniz varsa oneririm. Bu tarz problemler nadir de olsa psu kaynakli olabiliyir.500w bana az geldi bu arada.

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    .d.d.d

• Anlamaz .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah-ı Merdan

650w civarinda bir psu ile deneme sansiniz varsa oneririm. Bu tarz problemler nadir de olsa psu kaynakli olabiliyir.500w bana az geldi bu arada.
    bileşenleri hesaplayınca 360w falan çıkıyor
    Dostum arabalarinda fabrika ayarlarinda sehir ici yaktigi yakit tuketimi tanitimda veyahut site ozelliklerinde misalen 5.2/10 yazar ama kullabdigibizda emin olun kesinlikle 5.2 olmaz. Demek istedigim hesaplanan w ye inanamyin.Sorun kesinlikle psu dadir demiyorum fakat imkaniniz varsa arkadastan falan ort 650W luk bir psu odunc alip deneyin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.