Şimdi Ara

ekran kartı yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ark bi tanıdıgın pc format attım ekran kartı dısında tüm driverları yükledim ama ekran kartını bi türlü yükleyemedim cd takınca kurulum ekranı geliyo tr seciyorum nedense adobe reader yüklemeye baslıyo yüklemenin sonunda windows installer hatası yada güvenli modda acıldıgından yüklenemiyor dio ama normal modda acıyorum bu hatayı nicin vermis olabilir.Şimdiden yardımcı olan tüm ark tsk...(Bu arada ekran kartı asus modelini tam olarak bilmiyorum...)

•  ekran kartı yüklenmiyor

Yukarıdaki resimde görünen aygıt yöneticisi penceresinde bilgisayarımızdaki tüm bileşenlerin listesi yer alır. Burada herhangibir bileşenin driver’ inde (sürücüsü) sorun varsa yukarıdaki resimde gözüktüğü şekilde sarı renk soru işareti üzerinde ünlem resmi ile gösterilir. Şimdi yukarıdaki resimde gözüken sarı renkli soru işaretli simge üzerine çift tıklayarak aşağıdaki karşımıza açılan pencerede sürücü sekmesine tıkladıktan sonra sürücü güncelleştir butonuna tıklıyoruz.

ekran kartı yüklenmiyor

Yukarıdaki pencerede sürücü güncelleştir butonuna tıkladığımızda karşımıza alttaki pencere gelecek

ekran kartı yüklenmiyor

Yukarıdaki resimde görülen hayır bu kez değil kutucuğunu işaretleyerek ileri tıklıyoruz

ekran kartı yüklenmiyor

ekran kartı yüklenmiyor

Yukarıdaki resimde gözüken “listeden yada belirli bir konumdan yükle” seçeneğini işaretleyerek ileri tıklıyoruz

ekran kartı yüklenmiyor

Yukarıda karşımıza gelen pencerede “arama şu konumuda içersin” kutucuğunu işaretliyoruz diver üstteki seçeneğin işaretini kaldırıyoruz ve buradan gözat butonuna tıklıyoruz. Karşımıza alttaki pencere gelecek
    Burada tv kartımıza ait driver ‘ in (sürününü-programın) olduğu cd-dvd sürücüyü işaretleyerek ileri tıklıyoruz. (Burada eğer tv kartımıza ait driver başka bir konumda olsaydı mesela C:, D: veya flashdisk vb. o zaman driver in bulunduğu yeri işaretleleyecektik. Biz burada tv kartımıza ait driver cd ‘ sini dvd ram sürücümüze takılı halde iken işaretleyip ileri butonuna tıkladık.

ekran kartı yüklenmiyor

Yukarıdaki resimde evet ‘ e tıklayarak geçiyoruz. Bu ileti windows’ un çıkış tarihiden sonra microsoft tarafından kaydedilmemiş sürücülerin hataya yol açabileceği şeklinde uyarı veriyor. Yüklemeye çalıştığımız program zaten tv kartı üreticisinin bu tv kartı için yazdığı yazılımdır, sorun çıkarma ihtimali kesinlikle yok. Bu ileti driver yüklemeleri esnasında sıklıkla karşınıza çıkabilir. Evet ‘ e tıklayarak geçiyoruz

ekran kartı yüklenmiyor

Yükleme başarıyla gerçekleşti. Üstteki resimde son yazan butona tıklayarak bitiyoruz. Bu işlemden sonra tv kartımıza ait diğer sürüleri windows otomatik olarak algılayacak ve karşımıza yeni donanım bulundu iletisi çıkacak, bu driverleri yükleme işlemini de yukarıda anlattığımız şekilde tekrarlayarak tüm sürücüleri yüklüyoruz. İşlem bittikten sonra son olarak tv katımıza ait programı bilgisayara Install (yükleme) ettikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Programı masa üstüne attığı simgesine veya programlara attığı simgesine tıklayarak tv programını başlatabilirsiniz. İyi seyirler. Alttaki resimde bilgisayardaki tüm bileşenlere ait sürücülerin sorunsuz bir şekilde kurulmuş aygıt yöneticisindeki halini görüyorsunuz.

ekran kartı yüklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 12 Ocak 2010; 21:37:15 >

• hocam yardımın icin tsk ama bunuda yaptım olmadı...
  • O zaman tam model vereceksin bizde ona göre ekran kartının driver linkini vereceğiz
  • Kartın Resmı Sıtesınden Güncel Driveri Yükle
  • EVEREST Ultimate Edition trial indirip bakın hangi marka model ise netten aratıp indirip tanıtabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 13 Ocak 2010; 18:59:52 >
  • internet üzerinden windows 7 ultimate indirip format atti sonrasinda HDMI kablosu tv yi görmüyordu ve pc, kulakligi görmüyor.. ekran kartı driver i yüklenmiyor bu sorunu veriyor ses driverini yükledim ama hala calişmiyor.. yardım edebilecek olan var mi
     ekran kartı yüklenmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.