Şimdi Ara

Ekran kartı driveri yükleyince Laptopum sürekli donuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer marka laptopum ve amd radeon hd 8670M ekran kartım var. Güzel bir şekilde güncel win 10 kullanıyordum. Sonra yeni ekran kartı sürücüsü çıkmış her zamanki gibi indirip kurayım dedim. Ne olduysa onu kurduktan sonra oldu. Yükleme ekranında dondu laptop. Kapatıp yeniden açtım bu sefer tam masa üstü gelicekken donup kalıyordu. Ve her defasında aynı yerde donuyordu. Güvenli moddan girip sistem geri yükleme yaptım. Düzeldi ama eski yada yeni her ekran kartı sürücüsü yüklediğimde hep aynı yerlerde donuyordu. Bende temiz format attım win10 güncelleştirmesi yaparken haliyle ekran kartını da otomatik yüklüyor ve onda bile donuyordu. Dedim ben en iyisi güncelleştirme ve ekran kartı sürücüsü yüklemiyim. Öyle yapınca bazen bi kaç saat bazende bi kaç gün idare ediyordu. Ama sonuç olarak ansızın donuyor ve yeniden başlattığımda aynı yerde masaüstüne gelmeden tekrar donuyordu. Ne yaptıysam kurtulamadım bu durumdan. Sizce sebebi nedir ve çözümü var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun HardDisk gibi geldi bana dostum. Ya Bad Sector var ya da temas noktaları oksitlenmiş. Eğer teknik konulardan biraz anlıyorsan HardDisk'ini açıp temas noktalarını oksitten temizlersen sorunun düzelebilir çok büyük ihtimal...
  • Sürücüleri kalıntılarıyla silip güncellemeniz gerekli.
    BIOS güncellemeside yapmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claus05 -- 2 Ocak 2017; 14:0:37 >
  • Biyosu günceleyiniz.
  • Biosum zaten güncel. AMD clean programıyla komple herşeyi sildim. Tekrar ayni son biosa güncelledim. Acer sitesindeki eski windows 8.1 amd vga sürücüsünü indirip kurdum donma yapmadı. Bende hazır donmamışken windows 10 güncelleştirmeleri tamamen kapadım. Aygıt yöneticisinde hem intel hemde amd grafik sürücüleri ünlem işareti olarak görünüyor. Bakalım şimdilik idare ediyor yine donarsa tekrar yazarım buraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.