Şimdi Ara

NEDEN :Ekran Kartını Takınca PC Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar benim pc ekran kartı yokdu yeni aldım ama taktıgımda pc açılmıyor biosa bakdım pc secili zaten sizce ne yapmalıyım.

EKRAN KARTINI SÖKTÜGÜMDE NORMAL OLARAK SORUNSUZ ÇALISIYOR.

ANAKART CIGABAYTE GA-G41MT-D3

EKRAN KART ASUS EAH 5450 SILIENT 1GB

Bu olay cok siniremi gitti.

Yardımlarınız için simdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sakirhan

Herkese selam

Arkadaşlar benim pc ekran kartı yokdu yeni aldım ama taktıgımda pc açılmıyor biosa bakdım pc secili zaten sizce ne yapmalıyım.

bios ayarlarını sıfırladınızmı ?

• Pc acılırken delete yle biosu acdım ama biraz acemiyim vga olan kısma geldim pc secili olcak falan dediler bakdım zaten seçili tam olarak nasıl yapılacagını bilmiyorum ama anlatırsan belki yaparım

teşekkürler
  • bios resetlemek pili cıkarmak ve tornavidayla + ve - iletmekse onu yapdım cözüm olmadı
  • quote:

Pc acılırken delete yle biosu acdım ama biraz acemiyim vga olan kısma geldim pc secili olcak falan dediler bakdım zaten seçili tam olarak nasıl yapılacagını bilmiyorum ama anlatırsan belki yaparım

teşekkürler

dostum şuanda bios un nasıl tam bilmiyorum ama üstteki sekmelerde ''EXİT'' diye bir sekme varsa ona tıkla ''Load Optimized Default'' tıkla sonra ''Save And Exit'' diye bir yazı var ona tıkla kaydet ve çık
  • simdi ekran kartı söküllüyken bu dediğini yapacagım dimi cunkü ekran kartı taktıgımda pc acılmıyorr

biosdan dediğini anladım kolay iş
  • quote:

simdi ekran kartı söküllüyken bu dediğini yapacagım dimi cunkü ekran kartı taktıgımda pc acılmıyorr

biosdan dediğini anladım kolay iş

dostum pc hiçmi açılmıyor yani yoksa açılıp görüntümü gelmiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

quote:

Herkese selam

il başdada yazdıgım gibi kart takılıyken POVER basdıgımda fan 1 saniye çalısıp duruyor ve bir daha basmıyorda açılmıyorda sanki kart yuvadayken açılmayı engelliyor kasanın

• quote:

quote:

quote:

Herkese selam

il başdada yazdıgım gibi kart takılıyken POVER basdıgımda fan 1 saniye çalısıp duruyor ve bir daha basmıyorda açılmıyorda sanki kart yuvadayken açılmayı engelliyor kasanın

hocam ozaman büyük ihtimal sorun kartta kartı yeni aldıysanız aldığınız yere götürün

• ekran kartında giriş varsa psu'dan pci-e girişlerini bağlıyor musunuz? Direk açılmama sebebi de o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinra-

ekran kartında giriş varsa psu'dan pci-e girişlerini bağlıyor musunuz? Direk açılmama sebebi de o yüzden.

dostum o kart ek güç girişi istemez
  • NEYSE COK SAOL ARKADAS YARIN PC YLE UGRASAN Bİ ARKADASIM VAR ONA BAKTRAYIM OLMAZSA SERVİSE YOLLARIM GARANTİLİ BİMEKS DEN ALMIS DIM.BENDE SORUN BENDE DİYE KAFAYI YEDİM 5 SAATTİR PİL CIKARIP TAKIYOM PC NİNN :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinra-

ekran kartında giriş varsa psu'dan pci-e girişlerini bağlıyor musunuz? Direk açılmama sebebi de o yüzden.

dostum o kart ek güç girişi istemez

BU KART GUÇ GİRİSİ YOK KARDES
  • quote:

NEYSE COK SAOL ARKADAS YARIN PC YLE UGRASAN Bİ ARKADASIM VAR ONA BAKTRAYIM OLMAZSA SERVİSE YOLLARIM GARANTİLİ BİMEKS DEN ALMIS DIM.BENDE SORUN BENDE DİYE KAFAYI YEDİM 5 SAATTİR PİL CIKARIP TAKIYOM PC NİNN :)

rica ederim dostum eğer değişim isterler ise sana hd 5670 almanı öneririm oyun oynamak istiyorsan yoksa internet,film vb şeyler için yeterlidir
  • İNTERNETTE FİLM TV İZLİYORUM VE NPLAY DİYE COANTER STRİCR BRNZERİ ONLİNE OYUN VAR ONUN İÇİN BAŞLANGIC SEWİYESİ ALDIM . YOKSA PC ME OYUN YUKLEYİP AÇMAMM
  • quote:

İNTERNETTE FİLM TV İZLİYORUM VE NPLAY DİYE COANTER STRİCR BRNZERİ ONLİNE OYUN VAR ONUN İÇİN BAŞLANGIC SEWİYESİ ALDIM . YOKSA PC ME OYUN YUKLEYİP AÇMAMM

tamam dostum yeterli ozaman yarın arkadaşına baktır sorun kartta ise aldığın yere götür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.