Şimdi Ara

ekran kartı takmadan bilgisayar açılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartını takmadan bilgisayar, görüntü vermesi haricinde çalışabilir mi ?

bir parça bozuk ve deneyerek hangisi olduğuna karar vermeye çalışıyorum ama ekran kartını da çıkarıp zarar vermek istemiyorum kasaya...

• Ekran kartı takılı değil diye hata verir.Ben bazen kartı çıkardığımda güç kablosunu bağlamayı unutuyorum.Açılır açılmaz "güç kablosu bağlı değil" diye hata veriyor ve öyle kalıyor.
  • yok onu biliyorum kırmızı uyarı da tamamen bağlı değilse ne olur? bende bilgisayar önce açılıyor sonra da güç kesilmiş gibi kendini kapatıyor bu normal mi ?
  • ekran kartını takmadan anlayamazsın bip sesi verir anakart.
  • muhtemelen açılmaz açılsada siyah ekranda durur.

ayrıca ekran kartını takıp çıkarmakla karta zarar vermezsin.Nazik davranmak koşuluyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 12 Kasım 2007; 11:59:30 >
  • eger on board varsa anakartta anakart girişine takarak deneyebilirsin sorun olmaz
    çıkarıp takmakta soroun yasatmaz biraz diikatli olursan o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_sun

ekran kartını takmadan anlayamazsın bip sesi verir anakart.

hocam anakartta hoparlör yok.

ayrıca benim merakım şu: eğer ekran kartı bozuksa standard başlat ekranına gelince bilgisayarın kablosuzdan ağa bağlanması, bu şekilde "evet sorun ekran kartındaymış" derim ve değiştiririm ama şuanda bilgisayar açılıyor, birkaç saniye sonra kapanıyor.

yoksa biliyorum ekran kartının takıp çıkmayla bozulmayacağını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı geç açılıyor
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartının modeli ve psu markası ve kaç watt olduğunu yaz istersen
  • ati radeon x1950xt 256mb
    enermax galaxy 850w dxx
  • Bağlantılar doğru yapıldı ise o karttan 4 tane takılması mümkün olsa 4 ünüde çalıştırır güç kablosu takılı mı karta
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Bağlantılar doğru yapıldı ise o karttan 4 tane takılması mümkün olsa 4 ünüde çalıştırır güç kablosu takılı mı karta

evet doğru. kablo da takılı.

yalnız bu kartı veren yer bozuk bir fan verdi ve bence kart da bu yüzden yandı (fiziki olarak hiçbirşey gözükmüyor)

benim de anlayamadığım herşey doğruyken neden açılmaması zaten.
  • ya birde asıl soruma hala cevap alamadım
  • peki soruyu şöyle sorsam:

makina açılıyor ve hani başlarken monitör geçişleri olur ya siyah, daha açık siyah vs. onlar birkaç kere oluyor ama sonra ekran açılmıyor.

bu ekran kartından mıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.