Şimdi Ara

Ekran Kartım Artık Eskidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda ATI Readon Hd 3600 Series 64 bit Ekran Kartım var. Counter Strike Global Offensive COD Black Ops 2 de ve Far cry 3 'de 60 üzeri fps aliyorum fakat oynadigim oyun tarzi fps oldugu icin benim için yeterli degil. Birde Battlefield 3 e girdigim zaman ekran kartinin sürücüsünü yükle diyor yükledigim zaman oyunda grafik ayarlarini yapamiyorum menü gözükmüyor crosshair yok silahta böyle sorunlar yasiyorum oyunda. Anakartıma uygun sikinti cikarmayacak daha iyi bir ekran kartı önerirmisiniz ?

İşlemci : intel core 2 duo 2.80 ghz
    Bellek : 4 GB
    Anakart : Gigabyte EP45-UD3R

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/563020/4c0cbdeb-df55-4272-8fb5-21cf346cecbf.png
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/563020/ae46c4fd-5a21-46f7-a308-271a64db7315.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meseng -- 4 Temmuz 2014; 15:33:09 >

• meseng M kullanıcısına yanıt
    o işlemci ile şu anda yüksek performans almak istediğiniz kartları çalıştırsanınız tam performansta çalışmaz, darboğaz dediğimiz şey olur. sistemi tamamen yenilemeniz daha iyi olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorq -- 4 Temmuz 2014; 15:33:41 >
  • Çok yüksek istemiyorum 5 yıl önce almiştim bu ekran kartını biraz daha iyisini istiyorum sadece fazlada yüksek bi ekran kartı istemiyorum ortalama seviyede bişi battlefield 3 oynamak için sadece
  • meseng M kullanıcısına yanıt
    battlefield 3 mp de işlemcide çok önemli bir faktördür. isterseniz aşağıdaki tabloya bakabilirsiniz. çekirdek sayısı az olan ve çekirdek performansı düşük olan işlemciler battlefield 3 de performans sorunu yaşatır. resimdeki testler hd 6990 ile yapılmıştır.
     Ekran Kartım Artık Eskidi
  • Dostum şimdi Yeniden bi pc toplamam çok zor sen bana anakarta uyumlu ortalama bir ekran kartı öner işlemcinin düşük oldugunu bende biliyorum fakat sorun ekran kartında 60 fps zaten aliyorum ben bf3 ten crosshair fln yok oyunda menü fln bi degisik sürücüyü kabul etmiyor oyun eski görüyor ekran kartını sorun çıkarıyor crosshairsiz oynuyorum zaten oyunu
    bana idare eder bi ekran kartı öner sadece. 64 bit diyorum cs go bile 128 bit üstü istiyor hala nasil 1024 çözünürlükte 100 fps aliyorum onu bende bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meseng -- 4 Temmuz 2014; 15:47:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.