Şimdi Ara

Ekran kartım bir sorun nedeniyle devre dışı kalıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: solitarymd

Ben yine araştırmaya devam edeyim başka bir şey buluruz belki, sizde bakın hocam.
    Aynen bakıyorum ama bulduklarımın hepsini uyguladım zaten yeni birşey bulursam buraya da yazarım
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Çözüme ulaşabildiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Çözüme ulaşabildiniz mi?
    Hayır siz ?
  • Bu arada şunu farkettim bilgisayarın bataryası da artık çok uzun süre gitmiyor 3-4 saat idare eden batarya 30dk da bitiyor
    Monster bununla ilgili masaüstü videosu çekmemi söyledi bende hem aygıt yöneticisini, hem sistem durumunu genel şekilde çekip gönderdim. Chipset problemi olduğunu düşünüyorum zira bütün windows sürümlerini denedim hatta 32 (x86) ve 64 bit ayrı ayrı denedim. Çözüm olmadı. Batarya konusunu bilmiyorum serviste bataryayı çıkarırken düşürdüler yenisini taktılar geçen hafta. Zaten servisteyken kontrolü belli bir uygulama ile kontrol ediyorlarmış yani chipset arızasını görmemeleri doğal yine de söylemiştim "ekran kartı chipsetini kontrol edin" diye kağıtta bile yazıyor. Yüzeysel/yazılımsal kontrol sağlanmış galiba. Donanımsal bakmaları gerekliydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dostum bana ekran kartı laptop tam modelini atarmısın sorunu galiba intel sürücüden kaynaklanıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST0RMHAWK

dostum bana ekran kartı laptop tam modelini atarmısın sorunu galiba intel sürücüden kaynaklanıyor gibi
    Dell 7559 Laptop
    NVIDIA GTX 960M Ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Monster bununla ilgili masaüstü videosu çekmemi söyledi bende hem aygıt yöneticisini, hem sistem durumunu genel şekilde çekip gönderdim. Chipset problemi olduğunu düşünüyorum zira bütün windows sürümlerini denedim hatta 32 (x86) ve 64 bit ayrı ayrı denedim. Çözüm olmadı. Batarya konusunu bilmiyorum serviste bataryayı çıkarırken düşürdüler yenisini taktılar geçen hafta. Zaten servisteyken kontrolü belli bir uygulama ile kontrol ediyorlarmış yani chipset arızasını görmemeleri doğal yine de söylemiştim "ekran kartı chipsetini kontrol edin" diye kağıtta bile yazıyor. Yüzeysel/yazılımsal kontrol sağlanmış galiba. Donanımsal bakmaları gerekliydi.
    Tekrar gönderdiniz mi servise ?
    işletimin ne acaba galiba intel sürücü kaynaklı
  • quote:

işletimin ne acaba galiba intel sürücü kaynaklı
    Windows 10 64Bit
  • tamam senin işini çözelim dostum format attıgında windows 10 kendi driver kuruyor galiba otomatik önce expensive programını indir üye ol giriş yap
    sonra ekran kartını kaldır ve intel ekran kartı drivenın indir ve makineyi internetten kes inteli kur reset at sonra nvidia kurma internete bagla expensive aç o en günceli kurup yükleyecek res at inş düzelecek gibi umudum var :D iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 25 Aralık 2018; 15:16:17 >
  • GENE ÇÖZÜLMESSE ÖZELDEN MESAJ AT Bİ BAKALIM İYİ FORUMLAR
  • quote:

tamam senin işini çözelim dostum format attıgında windows 10 kendi driver kuruyor galiba otomatik önce expensive programını indir üye ol giriş yap
    sonra ekran kartını kaldır ve intel ekran kartı drivenın indir ve makineyi internetten kes inteli kur reset at sonra nvidia kurma internete bagla expensive aç o en günceli kurup yükleyecek res at inş düzelecek gibi umudum var :D iyi forumlar
    Expensive programı nedir bulamadım hiçbir yerde ?
    En güncel driverı da kurdum nvidia sitesinden ama hiçbir faydası olmadı

Bu arada az önce birşey daha farkettim ses sistemini bağladığımda sadece tizler çıkıyor basslar çıkmıyor.
    Ne oluyor bu bilgisayara anlamıyorum
    Önce ısınma problemi sonra ekran kartı sonra bataryanın hızlı bitmesi şimdi de bassları vermeyen ses kartı

dostum senhttps://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/geforce-experience/ buyur link galiba sen o laptop şarj bölgesinden sonraa var tam akım vermiyor yada ses kartın yandı chip sorunlaarıda olabilir bi tam model at laptop bi bakayım dostum inş çözeriz
  • quote:

dostum senhttps://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/geforce-experience/ buyur link galiba sen o laptop şarj bölgesinden sonraa var tam akım vermiyor yada ses kartın yandı chip sorunlaarıda olabilir bi tam model at laptop bi bakayım dostum inş çözeriz
    Dell Inspiron 7559 B6700W161C

Batarya laptopa sabit ama içini açıp sökebilirim söküp doğrudan adaptöre bağlayıp denesem faydası olur mu acaba
  • dostum sen bataryayı sök dell galiba ses kartı onları anakartla tümleşik yani ayrı degil eger ayrı ise güzel sen ekran kartı chip anakart ön yüz ve arkasını çek at olmadı direk mesaj at ordan dönerim ben hızlı şekilde sana iyi forumlar
  • quote:

dostum sen bataryayı sök dell galiba ses kartı onları anakartla tümleşik yani ayrı degil eger ayrı ise güzel sen ekran kartı chip anakart ön yüz ve arkasını çek at olmadı direk mesaj at ordan dönerim ben hızlı şekilde sana iyi forumlar
    Hocam ses kartı anakart ile tümleşik değil ayrı olarak bağlı. Fotoğrafları yakın bir zamanda müsait olunca söküp atarım. Bu arada yazılımsal olabileceğini de düşünüyorum bilgisayarda hesap makinesini çalıştıramıyorum açıyorum açılmadan kapanıyor hesap makinesi microsoft edge tarayıcısı da aynı şekilde açılmıyor asla.
    olabilir windows 10 pro deneme sürümünü sıfırdan kur bi aç bakalım bios pilini sök anakarttan bekle 2 3 dk sonra geri tak ve hallet işlerim yogun biraz ks bakma dönemiyorum eger çözemessen özelden bana discord biliyorsan profilini at ekleyem orda hızlı bir şekilde bakalım iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.