Şimdi Ara

Ekran kartım farklı bir monitör algılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşalr başlıkta da belirttiğim üzere garip bir sorunum var. Öncelikle bundan 3 gün önce ekran kartımın fanlarından biri arıza yaptığı için bilgisayarcıya götürdüm (GT630). Ancak geldikten sonra çözünürlülük bulanıktı ve almam gerekn çözünürlülüğü ayarladığımda input not support hatası almaya başladım. ardından NVIDIA denetim masasına girdiğimde monitör olarak Samsung Syncmaster yazıyordu ki benim kullandığım monitör AOC. Adamın işyerinde kullandığı monitörü samsung syncmaster. Şimdi ise kendi monitörüm algılanmıyor ve yerine adamın orda kullandığı monitör var ve bu yüzden ekran bulannık çünkü çözünürlülüğü kendi monitörüme göre ayarlayamıyorum. Ekran kartım farklı bir monitör algılıyor Biraz karmaşık olmuş olabilir ancak koyduğum sslere bakarsanız olayı daha net anlarsınız.Ekran kartım farklı bir monitör algılıyorEkran kartım farklı bir monitör algılıyor aygıt yöneticisinde de görüldüğü üzere ve benim anladığım kadarıyla adam kendi monitörünün kurulumunu yapmış. Şimdi ben yeniden nasıl kendi monitörümün algılanamsını sağlayabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4Mp3R -- 26 Ocak 2020; 20:3:57 >

• Up
  • İlginç, denemekte fayda var,
    DDU ile sürücüyü komple sil, bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra Windowsun ekran kartı sürücüsünü kendinin yüklemesini bekle ekran kapanıp açılacak titretecek büyük ihtimalle sorun ortadan kalmış olacak, ister böyle kullan düzelir ise ister Nvidia için sürücü indirip yükle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.