Şimdi Ara

Ekran Kartım Formatan Sonra çok kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Windows7 Ultimateden Windows xpye çevirdim genellikle lol oynuyorum ve oynarken Pc çok takılıyor ve ekran kalitesi gerçekten çok berbat aygıt yöneticisinden güncelleme yaptım ekran kartına gene sonuç göstermedi. Driver Booster programıyla güncellemeye çalıştım gene olmadı yardımınız gerekiyor şimdiden teşekkürler.
    -Ekran Kartım: ATI Readon 2400 HD Series

• reytmen R kullanıcısına yanıt
    ATI Readon 2400 HD Series için son sürüm driverlar bunlar. Bir deneyin. Windows 7'de otomatik olarak yüklenirken, Windows XP'de büyük ihtimalle yüklenmemiştir.

Windows XP 32 Bit
    Windows XP 64 Bit

• Win 7 XP çoğu gereksinimlerini kisiyorlar ondan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar indirdim hatta tekrar windows 7 yaptim dun format atarken klavye mause calismadi bende biostan diyip biosun fabrika ayarlarina geri dondurdum yerel disk c yereldisk e ile degisti. Ekran karti biostan etkilenmis olabilirmi ? Grafikler gercekten kotu oyun tam ekranda kuculdu resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reytmen -- 12 Nisan 2014; 17:04:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reytmen

Arkadaslar indirdim hatta tekrar windows 7 yaptim dun format atarken klavye mause calismadi bende biostan diyip biosun fabrika ayarlarina geri dondurdum yerel disk c yereldisk e ile degisti. Ekran karti biostan etkilenmis olabilirmi ? Grafikler gercekten kotu oyun tam ekranda kuculdu resmen

Yok daha neler:)

• Parça falan degismismiydin beta sürücülerini indirdin

• Yok degistirmedim formattan sonra grafikler cok kotu oldu acaba windows updateyi acsam duzeltirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: reytmen

Yok degistirmedim formattan sonra grafikler cok kotu oldu acaba windows updateyi acsam duzeltirmi

Windows Update ile alakası yok. Ekran kartının driver'ında sıkıntı var sanırım.
  • Ben cozunurluk diye tahmin ediyorum cunku oyunun icinde yazilar silik ve kucuk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.