Şimdi Ara

Ekran kartım gözükmüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım görünmüyor.NVIDIA Optimus kullanıyorum.İçinde 2 tane ekran kartı var.Biri Intel HD Graphics 3000 diğeri de NVIDIA GT540M.Sorun format attıktan sonra oldu .Orjinal yazılım kullanıyorum.Bunlarda fotoğrafları;

Ekran kartım gözükmüyor!

Ekran kartım gözükmüyor!

Ekran kartım gözükmüyor!

Ekran kartım gözükmüyor!

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• güncel biri yardım etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominik123

güncel biri yardım etsin lütfen

siz galiba sadece nvidia experienceyi kurmuşsunuz driveri kurmamışsınız
  • deneme yanılma yapalım mı ?

inteli devre dışı bırakır mısın aygıt yöneticisnden zaten büyük ihtimal onu kullanmayacaksın değil mi?
  • öncellikle ben 2 ekran kartını da kurdum şöyle bir durum söz konusu optimus da ilk önce intel i kurup daha sonra nvidia yı kurmak gerekiyor ben tam tersi yaptım ama daha sonra sürücüleri silip tekrar sırasıyla yaptım şu an 2 driver da yüklü sorun ise intel i görmemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

deneme yanılma yapalım mı ?

inteli devre dışı bırakır mısın aygıt yöneticisnden zaten büyük ihtimal onu kullanmayacaksın değil mi?

bu arada devre dışı bıraktım ve durum hala aynı
  • siz 2 ekran kartınıda kullanacak mısınız orayı anlamadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır
  • dominik123 D kullanıcısına yanıt
    ekran kartını destekliyormu diye baktım siteye sanırım destekliyor

http://www.nvidia.com.tr/geforce-experience/index.php?page=system-requirements

biostan intel kartı kapatır mısın hem reset atmış olursun birde öyle deneyelim sorna karışmıyorum söz :P
  • bios a girdim ekran kartını kapadım mavi ekran verdi tekrardan format atıyorum yine de sağol yardımların için
  • Ekran kartlarının 2sinide aygıt yöneticisinden kaldır, BURADAN uniable driver programını indirip kurmayı dne. çünkü ekran kartı sürücüsünden önce yollar vardır pc1 gbi mesela. onlarda sorun vardır muhtemelen. bu program işini görücektir orjinal yazılım crack yok ve lisanslı serialle veriyorum. programı kurduktan sonra sol altta register now yazan yere seriali kopyala yapıştır. sonradasağ altta update all yazan yere tıklaman yeterli. indirme, kurma, sistem geri yükleme noktası oluşturmayı o halledicektir. haberlerini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.