Şimdi Ara

ekran kartım ile ilgili sorun mu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e 6400 işlemci 9400 gt palit ekran kartı 800 mhz 2 gb ram...xp 32 bitten
    Q9559 işlemci 9600 gt ddr3 256 bit AXLE ekran kartı 2 gb 1066 ram (2 gb daha alacağım fark yaratıyor gözümle gördüm)win7 64 bit
    yükseldik, yükselmesinede sanki çok ama çok bişeyler farkettirmedi gibi....oyunlarda şu an için az bişe kasılan eski sistemim yeterince beni idare ediyordu...şimdi sistemim süper (kağıt üstünde forumlarda istenenler çerçevesiinde) ama ben alğılayamıyorum....sorun olup olmadığınıda anlayamadım....4 gb ram lerle elbette dosya acıp kapamalarım hızlanacak felan ama örneğin oyun oynarken (ki hala aynı oynu oynuyorum nfs.SHIFT) beklentim olan süper resimler süper canlandırmalar yok...eski sistemimdeki ile aynı sayacağım düzeyde...ben birşeyleri eksikmi yaptım yanlışım mı var ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 27 Temmuz 2010; 21:52:00 >

• neki bu ?
  • arkaşdaşım işlemcin gayet iyi oyunlarda ekran özelliklerini yükseltin mi özellikleri very hing aldınmı 1680*1050vs.. gibi bu arada işlemcin iyi ama ekran kartı nı keşke atı alsaydın o fiyata nvidia çok kötü kalmış ama zaten öyle pek fark olmaz nvidia denetim masası puan degerlendirmelerine bak puan derecelendirmesini çalıştır darbogaz yapan puan hangisi bak ama bir sorun yok aldıgın kart giriş seviyesi kartı normal dir başka önerisi olan olabilir bekle bakalım
  • ekran kartı değiştirmen gerekli ayrıca ilk mesajından hiçbir şey anlaşılmıyor
  • 9400 ve 9600 arasında çok fark yok.
  • dostum siyah eşekten inmişsin beyaz eşeğe binmişsin

alabiliyorsan 5850 al . ağır geliyorsa gtx 460 1gb al. oda ağır geliyorsa 5770 al . daha aşağını alma . işlemcin çok iyi
  • anlatamadım galiba derdime şöyle özetleyeyim..yukarıda yazılı sistemden Q serili sisteme yükseldim..oyun oynarken ki aynı oyunu oynuyorum hala...öyle kendimi sınıf atlamış biri olarak görmüyorum..hani daha çok çok sınıf atlamak yerine o sınıfta bir basamak yükselmişim gibi geliyor....değerlere bakarak belki evet bu kesinlikle sınıf atlatır diyebilirsiniz (ki diyorlar) ben neden hissetmiyorum..yada hissedemiyorum yanlış olan ne veya normali bu mudur..?yoksa sistemim eski sistemim gibi gayet güzel çalışıyor..(farklı -daha da iyi)çalışması gerekmezmiydi ?... ayrıca yeni bişeyler al demeyin lütfen alacak kuruşum kalmadı..sıfır bile değilim şu an eksideyim.teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 31 Temmuz 2010; 16:06:58 >
  • sınıf atladığını hissetmen için üst sınıfa ait oyunu alt sınıfta oyna sonra tekrar üst sınıfta oyna. öyle hissedersin. masaüstünde pek hissedilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

ekran kartı değiştirmen gerekli ayrıca ilk mesajından hiçbir şey anlaşılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.