Şimdi Ara

Ekran Kartım Kendiliğinden Siliniyor / Toshiba Satellite L50-B-27P / AMD Radeon R7 M260

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptopta bulunan ekran kartımın sürücüsü kendi kendine siliniyor.

çözüm amaçlı yaptıklarım

1) 6 farklı windows 10 yükledim. bunlar arasında benim diğer laptopta ve diğer insanlara kurduğum windows setupları da var.

2) amd'nin eski sürümlerini de denedim yeni sürümlerini de her daim max 2-3 gün sonra siliniyor.

3) virüs programı falan kullanmam. windows defender harici hiç bir program yüklü değil.

4) zamanında bilgisayarın minik bir çerçeve kırığı olduğu vakit (düşme vb. bir olay değil kapağı açarken kırmak..) servisteyken içine de baktırmıştım fakat hiç bir problem yoktu donanımsal olarak.

5) alet toshiba sakın toshiba almayın bios bile sınırlı amk aletinde biostan onboard falan filan ı ıh öyle bir dalgaya erişim yok

6) cmd üstünden kayıtlar, scannowlar herşey denendi.

problem hâla devam ediyor

artık cinnet geçiricem. zamanında bu alete 2.5k+ para bayıldık zamanında dediğim geçen sene mi önceki sene mi ne ve şuan siktiğimin aletinin bu driver problemi beni delirtecek.
    (toshibanın servisine hiçbir türlü ulaşım bulunmamakta, mail, telefon, adres, bayii. dolayısıyla onlara vermek istesem bile veremiyorum çünkü yok öyle bir dünya bu ülkede)
    lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesustundag -- 4 Ağustos 2017; 10:1:31 >

• amd catalyst yüklü mü yoksa o da mı kendini siliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.