Şimdi Ara

Ekran Kartım Tam Performansta Çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorun hakkinda bilgisi olan yardimci olursa gercekten cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bu olaydan sıkılmaya başladım şuan bazı oyunlarda 540 Mhz'e sabitliyor ki tam performansımı alamıyorum.Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
  • Bu testi de yaptım ve sonuçlara da bakınca bir sorun olduğunu anlıyorum.İnternetten benim kartımı kullananlarında bu testi yaptığını gördüm ve onların sonuçları benimkinin bir hayli üstünde.İşlemciden kuşkulanmaya başladım.Darboğaz vs. olabilir mi ?

Ekran Kartım Tam Performansta Çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeboo -- 11 Temmuz 2015; 13:29:48 >
  • Unigine heavende darboğaz olmaz program gpuyu son limitlerine kadar kullaniyor cpuyu cok az veya hic kullanmyor. Tesellationu sona cekip sonuclari paylasirmisiniz genelde tum ayarlar ultraya alinip test yapilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 11 Temmuz 2015; 13:43:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Unigine heavende darboğaz olmaz program gpuyu son limitlerine kadar kullaniyor cpuyu cok az veya hic kullanmyor. Tesellationu sona cekip sonuclari paylasirmisiniz genelde tum ayarlar ultraya alinip test yapilir.

Buyrun hocam,sonuç leş

Ekran Kartım Tam Performansta Çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeboo -- 11 Temmuz 2015; 14:51:27 >

• Sonuc cidden dusuk cikmis kendi kartimda (hd 7870) sonuclar daha iyi cikmisti. ki bildigim kadariyla sizin kart bendekinden iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

aşırı oc yapmışsın kart kafayı yemiş

Ne yapmam gerekiyor bu konu hakkında bilginiz var mı ? Gerçekten çok sıkıntılı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeboo -- 11 Temmuz 2015; 16:45:30 >
  • Güncel,bilgisi olan lütfen paylaşsın.
  • Hocam darilmayin ama kart belkide çürumuşdür artik birde voltaj düşük görünuyor gozume bi servise yolatin baksinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufKalaz00

Hocam darilmayin ama kart belkide çürumuşdür artik birde voltaj düşük görünuyor gozume bi servise yolatin baksinlar

Yok hocam ne darılması zaten pek umrumda değil sadece 1 2 ay idare etsin yeter yakında sağlam bir sistem toplayacağım :)
    Demin driverı sildim ve tekrar kurdum en son driver'ı.Heaven'da fena olmayan bir skor aldım.Sabah paylaştığımla alakası bile yok buyrun bakın.

Unigine Heaven Benchmark 4.0
    FPS: 31.9
    Score:803
    Min FPS:11.1
    Max FPS:73.1

Bir not daha düşmek istiyorum,sabah bu testi yaparken kart 40 C'di ve Memory Clock 800 lerdeydi.Şimdi yapınca 3000 küsür ve 75 C civarlarında gezmeye başladı ve GPU Clock'da 1200'ü gördü sanki düzeldi gibi :) Kartta problem olmadığını düşünüyordum zaten tamamen yazılımsaldır diye tahmin ediyorum bakalım şuan durum iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeboo -- 11 Temmuz 2015; 20:38:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Riven is back

quote:

Ne yapmam gerekiyor bu konu hakkında bilginiz var mı ? Gerçekten çok sıkıntılı bir durum.

karttan çok fazlasını istemişsin

Böyle cevap vericekseniz vermenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

çıkar çıkar 1400 mhz de kesmeza senı, 1600 mhze cek yakında alırsın akrtı elıne. sonrada forumda konu acarsın.

Hocam sadece stabil çalışmaz, reset atar, default saatlere döner bir zarar çıkmaz karta sonuçta voltaj artmıyor :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

karttan çok fazlasını istemişsin

Böyle cevap vericekseniz vermenize gerek yok.

tamam cidddiyim başka gtx 760 biosu at

Nasıl atılıyor peki bilgilendirir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.