Şimdi Ara

Ekran kartıma göre en iyi preformansı verebilecek , verecek işlemci hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia gtx 750 ti kullanıyorum oyunlarda tam anlamıyla performans alamıyorum işlemcimden kaynaklanıyor sanırsam bende buraya konu açim dedim , ekran kartıma en iyi arkadaşlıgı yapabilecek onunla bütünleşecek onunla birebir aşk yaşayacak :D işlemci arıyorum ne pahalı olsun nede ucuz ama çok iyi bi performans versin 1 bin lira 2 bin lira arasında gidip gelen güzel bi işlemci söyleyin ekran kartıma uygun

• elindeki işlemci ve anakartını yazmalısın.
  • adamın elindeki işlemci a8-5600k resimde görünüyor. fm2 soket anakartı var. o sokete en iyi sanırım a10-5800k var. ama değmez performansı farkı oluşturmayacaktır. gel gelelim o işlemci o ekran kartına herhangi bir darboğaz yapmaz. çokta aman aman iyi bir ekran kartı değil.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    :D çıldırıyorum türkiye bu yüzden gelişmiyor işte resim attım ya :D:D.
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    hocam işlemciyi tamamen degiştircem amd degil intel istiyorum ilginizden dolayı teşekkürler
  • senin sistem daha idare eder yani o kadarda kötü değil. eğer artık yatırım yapmak istiyorsan ddr4 sistem toplamanı öneririm. yani kısacası ramleride değiştir ve ddr4 sisteme geçiş yap.

anakartı kesinlikle sıfır al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-b150m-a-m-2-intel-b150-soket-1151-ddr4-2133mhz-vga-dvi-hdmi-anakart.html
    buna bir adet ikinci el forumunda 1151p soket bulduğun işlemciyi al. i3 bile alsan fazla fazla yeter. yanına bi tnede 8gb ddr4 tek modül bellek aldın mı tamamdır. bin liraya halledersin.

daha sonra para duruma göre +ssd +bellek

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    ben oyunlarda full grafikte tam performans almak istiyorum bilgisayardan anlayan bi abime sordum 30 yaşında kendisi intel i5 6600k işlemci al dedi rahatlarsın dedi csgo olsun gta 5 olsun hepsinden grafik açısından tam performans almak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Edit intel istiyormuş.
    Intel Core i5 7600 = 1050 tl

Amd dursun köşede
    Ryzen 5 1600 Soket AM4 = 1050 Tl
    MSI B350M GAMING PRO AM4 = 420 Tl
    GSKILL 8GB (1x8GB) Fortis DDR4 = 300 Tl

Fiyatlar değişebilir. Örnek olması için yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilsaygin -- 12 Nisan 2017; 1:42:49 >
  • Şimdi amd ryzen 5 1600 mü yoksa intel core i5 7600K mı hangisi daha performanslı sizce ???
  • ASUS B150M-A/M.2 Intel B150 Soket model anakartla intel i5 7600k uyumlumu birbirlerine
  • Sistemin dengeli gözüküyor.Daha fazla performans istiyorsan yeni sistem gerek.Ryzen 5 sistem toplamalısın kesinlikle.Bana inanmıyorsan Erdi ve Mesutun yorumlarını ve Ryzen 5 testlerine bak derim.Videosu DHde mevcut.F/P oranı gerçekten yüksek bir işlemci ailesi.Paket olarak düşünüldüğünde daha da cazip oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    geçen bi resim gördüm i7 dinin bilmem kaç modeli amd ryzen 5 den 6 dan kat kat daha iyi performans veriyor fotoda öyle gözüküyordu gördügüm fotoda technopat daydı sanırım
  • Degistirsende pek bir fark olmayacak. Bunla devam edin ilerde Ryzen'e gecersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryzen niye alim abicim intel i7 varken :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.