Şimdi Ara

ekran kartıma uyumlu anakart ve ıslemcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI aldım buna uygun anakart ve işlemci tavsiye si olan varmı

• Hocam konuyla hiç alakası yok biliyorum fakat forumda konu açamıyorum sadece yeni mesaj ve albüm var farkında olmadan ceza mı aldık bir bilgisi olan yazabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: godofwar27

ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI aldım buna uygun anakart ve işlemci tavsiye si olan varmı

Sorunada cevap vereyim işlemci olarak amd düşünüyorsan fx 8350 alabilirsin bütçem yok diyorsan fx6300 anakart olarak msi 970 A G46 intel düşünüyorsan i7 2600 k veya i5 falan alabilirsin anakart olarak asus z87 tercihimdir
  • anakart ıcın GIGABYTE 990FXA-UD5 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart dusundum İŞLEMCİ İÇİNDE / AMD FX X8 9370 Soket AM3+ 4.4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci IYIMIDIR
  • godofwar27 G kullanıcısına yanıt
    konu yanlış yerde. buraya açarsanız daha fazla ilgilenen olur. hem de konu doğru bölümde olur.http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
  • Cok saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.