değişim derken gtx 670 ile mi değiştirecekler yoksa kutusu açılmamış başka bir sapphire 7870 ile mi değiştirecekler?
Arayıp sorun veya mail atın.
Dostum işde yarın sabah arıycam ..Aynısıyla değişim yaparlar büyük ihtimal ama sorun yaşadığım için onu istemiyorum diycem farkını verip 670 alıcam.
@CoBİ EĞER kart kargoda ise şöyle birşey yapamyı planlıyorum kutusunu hiç açmadan geri yolluycam.Dİycem ki sorun yaşadım bir daha beklemek istemiyorum farkını verip 670 alayım diycem..Bakalım ..
quote:
Orijinalden alıntı: DiLoN
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet 52
değişim derken gtx 670 ile mi değiştirecekler yoksa kutusu açılmamış başka bir sapphire 7870 ile mi değiştirecekler?
Dostum işde yarın sabah arıycam ..Aynısıyla değişim yaparlar büyük ihtimal ama sorun yaşadığım için onu istemiyorum diycem farkını verip 670 alıcam.
@CoBİ EĞER kart kargoda ise şöyle birşey yapamyı planlıyorum kutusunu hiç açmadan geri yolluycam.Dİycem ki sorun yaşadım bir daha beklemek istemiyorum farkını verip 670 alayım diycem..Bakalım ..
o zaman gigabyte windforce gtx 670 alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DiLoN
quote:
o zaman gigabyte windforce gtx 670 alın
Aynen öyle yapacağım dostum ..Yıllardır Atideydim ama artık birazda Nvidia artık ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme