Şimdi Ara

Ekran Kartımı Yenilemek istiyorum. Yardım Eder Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kEtE-

Eyvallah. Ben de aynen öyle yapacağım.
    İnşallah bir gecikme olmadan ekim'in ortalarında memleketimize uğrar bu kart.
    Ha, aklıma gelmişken; acaba bu ekran kartı montajı zor mudur? Yani bir ciddi bir risk içerir mi?
    Büyük ihtimalle netten alırım kartı, o bakımdan soruyorum.
    ciddi bir risk içerirse hiç ben elimi sürmeyeyim; vereyim teknik servise diyorum.

İnşallah uğrar. Yok ya ne riski

Ekran Kartımı Yenilemek istiyorum.  Yardım Eder Misiniz?

• ne bileyim, hocam, insan bilinmeyenden korkar ya bizimki de o hesap işte.
    lan o kadar bekledik, parayı denkleştirdik aldık derken, montaj esnasında bi cacık olursa (yeniye tabi, ) herhalde bildiğin kafayı yerim.
    ama kartın bozulma riskinin felan olmadığını söylemen yüreğime su seprti valla.
    o vakit ben de takabilirim zanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kEtE-

ne bileyim, hocam, insan bilinmeyenden korkar ya bizimki de o hesap işte.
    lan o kadar bekledik, parayı denkleştirdik aldık derken, montaj esnasında bi cacık olursa (yeniye tabi, ) herhalde bildiğin kafayı yerim.
    ama kartın bozulma riskinin felan olmadığını söylemen yüreğime su seprti valla.
    o vakit ben de takabilirim zanımca.

Korkma. Çok basit bi iş. Boş slota yerleştir tık sesi geldimi olay bitti. Vidalaman ve pcı express güç slotlarını takmanla beraber kurlum bitiyor yaklaşık 5 dakka kasa açma kapama ile beraber

• 7970 lightning
  • http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-n780-3gd5-gtx780-3-gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx

batman origins+borderlands 2+ metro last light + tom clancy’s splinter cell blacklist oyunları hediyeli
  • azk A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
    güzel kart; ama biraz daha bekleyip, r9 290x almaya karar verdim.
  • selam beyler forum da mobil ekran kartları ile ilgili fazla bilgi yok.Ben mobil ekran kartımı değiştirmek istiyorum.Fakat pek fazla satan yerde bulamadım açıkçası.
    ekran kartım gt525m daha iyi bir kartla değiştirmek istiyorum.anakart hm65 ne tür bir kart alabilirm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.