Şimdi Ara

Ekran kartımın fanı benı delı ettı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar yaklasık dort ay once yenı bır sıstem kurdum. her sey guzel gıtmesıne ramen ekran kartımın (powercolor 250mb X1650XT) fanı benı delı edecek derecede seslı calısıyor. daha bıraz once cıkartıp temızleyebıldıgım kadar temızledım. basınclı hava puskurtup bırıken tozları attım. anacak banamısın demedı. ozellıkle bılgısayar yenı calıstıgı zaman sankı duracakmısta durmamak ugrasıyormus gıvbı ses cıkartıyor... ogrenmek ıstedıgım benım yapabılecegım baska bır sey varmıdır yoksa kaptıgım gıbı garantıye mı soksam??? ne dersınız arkadaslar???

• kardeş yaglamayı düşündün mü hiç ekran kartını.yada bi yere filan sürtüyor mu ona baktın mı?yaglamayı bi dene büyük ihtimal çözer sorununu al bi makina yag içini bi temizle önce daha sonra dök yagı elinle 2,3tur attır sonra tak çalıştır bakalım kolay gelsin
  • bence garantiye yolla, yağlama garantisini devre dışı edebilir
  • yağlayınca olmazsa. git bi tane e.k. fanı alıver. kendini boşuna yorma. zaten 4-5 ytl en fazla
  • vallahi çözümünü bilemeyeceğim ama ati nin kartlarının çok ses çıkardıklarını söylemişlerdi özellikle 1650 1600 ler falan yani böyle bir problemi varmış bir kısmının bende zamanında ona göre tercih yapmıştım gerçekten performansı iyiymiş ama ses işte.. bende çok sinir olacağımı bildiğimden nvidia almıştım, ileride daha iyi bir ekran kartı ile değiştirmeyi düşünürsen nvidia öneririm... veya şimdi de satabilirsen palitin 7600gs sonic veya gt sini aynı fiyatlara alabilirsin bir bak istersen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.