dellr15 kullanıcısıyım ekran kartı Ati mobility 5450 bu mobility nin anlamı nedir acaba? normal bi masaüstü bilgisayarındaki 5450 ekran kartından bir farkı olduğunu felan belirtmek içinmi yoksa, laptopda olduğu içinmi böyle bi isimi var?
ek olarak crysis bölümünde bir soru sordum burayada taşımak istedim bilen yada fikri olan varsa bunuda cevaplarsa sevinirim.. konuyu aynen yapıştırıyorum;
arkadaşlar benim için önemli bi sorun var cevaplarsanız sevinirim. crysis vidyosunun altında bi arkadaş şu sistemle rahatça oynuyorum demiş (dx9da) ;
Ben de sistemimde fps değerlerini kontrol ettim. Durum şöyle: Gamer - 62.5fps (sabit) Advanced - (28 - 58)fps Hardcore - Çoğunlukla 30fps'nin altı
Sistemim: AMD Phenom II x4 965, ATI HD4770 512MB, 4GB DDR2 800MHZ
bende laptop var dellr15 marka ekran kartı ve ram şöyle ;
Dahili Bellek 3GB DDR3 1333Mhz Ekran Çözünürlüğü 1366x768 Grafik Kartı 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470
laptopda ekran kartı olayını tam olarak bilmiyorum bu ''Mobilitiy'' den dolayı, yukardaki arkadaşın ekran kartı 4770 gördüğünüz gibi bendeki 5470 ama o arkadaş mesajının devamında bad company 2 yi herşey full rahatça oynuyorum demiş ben de baya bişey açık oynuyorum ama artık donmalar başladı ısınmadan dolayı neyse uzatmadan soruma geçim ben bu laptopda crysis i herşey full olmasada oynayabilirmiyim ? benim için önemli çünkü orj almayı planlıyorum ve alınca elimde patlamasından korkuyorum? ayrıca bu laptopdaki ekran kartınında Mobilitiy nedir bana biri açıklayabilirmi? şimdiden teşekkür ederim...
O kişinin bilgisayarı masa üstüdür masa üstü bilgisayarlar her zaman dizüstü bilgisayardan daha iyidir oyunlarda. Birde şöle bişey var masaüstü dizüstü muhabbetinden ayrı sayısı yüksek diye senin ekran kartın iyi diye bişey yok Ati hd 4670 senin ekran kartından daha 3870 senin ekran kartından daha iyi. Bunu şu linkden görebilirsin ; http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html