Şimdi Ara

Ekran Kartım 128 bit mi ? Sorun Ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc yi alalı 1 sene olacak neredeyse İ5 işlemcili 2 Gb nvıdıa harici ekran kartı var ama 2 3 sekme veya facede falan yarım saat durdumu ekran karışıyor. Sistem ve Ekran kartı özelliklerim bu sorunu bir türlü bulamadım. Ekran Kartım 128 bit mi ? Sorun Ne ?

• Yusuf068 Y kullanıcısına yanıt
    GPU-Z indirip ekran görüntüsünü paylaşırsan, tam olarak ekran kartının hangi model ve özellikleri nedir öğrenmiş oluruz.

https://www.techpowerup.com/gpuz/
  • Uyum falan diyolar sistem uyumsuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf068 -- 24 Ağustos 2016; 20:04:34 >
  • Benim pc şu an ekran ve anakartla uyumlu mu uyumsuz mu arkadaşlar.
    Hocam sıkıntı hdd de olabilir bad sectör taraması yapıp atarmısınız lakin bu işlemi pc boşta iken yapmanızda yarar var hd tune programı ile görev yöneticisindende donana kadar kaynak izleyiciyi açın donduktan sonra ss alıp atarsanız daha nette konusabiliriz.
  • bir tane kırmızı buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf068 -- 25 Ağustos 2016; 20:38:27 >

• benim şimdi onarmam mı gerekiyor bu diski anlamadım.
    eğer onaracaksam hangi programı önerirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam hdd de sıkıntı var görünen bide quick scan tikini kaldır bad sector taraması yap bana mesaj at yardımcı olurum ama hddde sıkıntı var pcn laptop ise uyum sorunu felan olmaz laptoplarda kafana takma yani ama masaüstü ise olabilir lakin 1 sene kullanmışsın şimdi sorun cıkıyorsa uyumla alakalı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ekran Kartım 128 bit mi ? Sorun Ne ?

1 senedir de bu sıkıntı vardı basit bi crysis de falan bi donma oluyordu oyunu siliyodum. hd de olacağını akıl edemedim hiç garanti 2 yıl demişlerdi sorayım mı bi satıcıya ?

Hocam bu bad sector hatası tek çözümü hdd değiştirmek baska çözümü yok çalışır bu şekilde ama işte bazı durumlarda hatalara sebep olabilir birde sen sorununu biraz daha aç daha iyi yardımcı olayım eğer hdd değiştirceksen ssd al pcde gözle görülür bir hız artışı olur

• Şu an pc ye masraf yapacak durumda değilim ama bi format atmayı düşünüyorum. Alındığından beridir format yemedi format sırasında problem çıkarır mı ?
    bide biraz daha aç derken anlamadım isim verirsen program falan filan yapar resmini atarım.
    Olmadı ben yarın servisle bi konuşayım. garanti hala devam ediyomu yapabilecekleri bişey var mı ?
  • Format sıkıntı çıkartır. Servise verin bilmiyorum sorunu var vs. deyin, başka bir şey demeyin ne olur ne olmaz.
  • Hocam pc yi netten aldım servis izmirde kasayı komple güvenip göndermem pekte sağlam birine benzemiyolar ama bi konuşacam komple göndermem gönderirsem hdd yi gönderirim. olmazsa alırım bi 512 gb yapacak bişey yok. Eğer format olursa atmayı düşünüyorum ama sizce formatı tmmlayabilirmiyim.
  • Bad sector denk gelen bölümü raw olarak bırakıp hdd'yi kullanmaya devam edebilirsiniz.Hatta forumda konusu da vardı.HDD bad sector düzeltme olarak araştırın.

• Yaklaşık olarak kaç gb arsını bırakacağım 2 sinde de farklı mb ler kullanılıyor 850-900 gb arası olur mu ?
    Birde Komple kurmayı denesem aynı sıkıntı olursa raw işine girsem olmaz mı ?
  • Yarın Format atmayı deneyeceğim yardımcı olurmusunuz ? Bi sıkıntı çıkarır mı sizce
    Birde bu pc ye Windows 10 mu yüleyeyim 7 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf068 -- 31 Ağustos 2016; 7:16:43 >
  • bu sorun bende pes 2013 te oluyordu laptop larda iki ekran kart oldugu için varsayılan 128 bit ekran kartını algılıyodu sorunu bi şekilde çözmüştüm geçen sene hatırlamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.