Şimdi Ara

Ekran Kartını 3. Kez Servise Gönderdim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Captan42 Öğrenciyim sistemi de burstan biriktirip borçlanarak almıştım daha borç ödüyorum.

@Balgamov Senin için sevindim fakat yeni bir ekran kartı almaya yetecek paranın yanından bile geçmiyorum.

@xtreme28 Bu ekran kartıyla beraber 4. Sapphire'imi kullanmış oluyorum 4ü de çöp. Bence bunun şansla alakası yok artık.

@berkbozkus Statik elektrikten olsa hiç çalışmaması gerekmez mi? İlk gün sorunsuz, ikinci gün sorunsuz, üçüncü gün deliriyor kart.

AYRICA kendini kapatıp açtığı zaman ekranda sadece web sayfası açıktı.
  • bak gör o 1060 da bozulacak. elektrik sisteminde yada psu da sorun olabilir. gerçi 1060, 380x e göre çok az elektrik harcıyor.

psu nun bozuk olması ihtimali kuvvetli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercan2001

@Captan42 Öğrenciyim sistemi de burstan biriktirip borçlanarak almıştım daha borç ödüyorum.

@Balgamov Senin için sevindim fakat yeni bir ekran kartı almaya yetecek paranın yanından bile geçmiyorum.

@xtreme28 Bu ekran kartıyla beraber 4. Sapphire'imi kullanmış oluyorum 4ü de çöp. Bence bunun şansla alakası yok artık.

@berkbozkus Statik elektrikten olsa hiç çalışmaması gerekmez mi? İlk gün sorunsuz, ikinci gün sorunsuz, üçüncü gün deliriyor kart.

4 karttada sorun olamaz senin şans işi değil sen bence bulundugub yerin elektrik tesisatınıda bi kontrol et topraklama var mı yok mu diye. Topraklama yoksa ekran kartında yanar diğer parçalarında. Diğer parçaların yanması zaman alabilir belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

quote:

@Captan42 Öğrenciyim sistemi de burstan biriktirip borçlanarak almıştım daha borç ödüyorum.

4 karttada sorun olamaz senin şans işi değil sen bence bulundugub yerin elektrik tesisatınıda bi kontrol et topraklama var mı yok mu diye. Topraklama yoksa ekran kartında yanar diğer parçalarında. Diğer parçaların yanması zaman alabilir belli olmaz.

Efendim ekran kartı yanmıyor dengesiz çalışmaya başlıyor. Yani çalışıyor tam performans veriyor ama canı isteyince kendi kendini yeniden başlatıyor. Aynısı tekrar oldu. 2 dakika önce yine sadece facebook açıkken. Kart kendini kapatıp açtı. GPU kullanımı %0 olmasına rağmen yapıyor bunu. (Fan ayarını %80'de bırakmıştım oyundan çıktıktan sonra normale almayı unutmuşum.)

• Mesajı yazdıktan sonra fanı normale aldım ve 30 saniye içinde art arda 2 kez daha kart kapanıp açıldı. Sonuç olarak mavi ekran. Bilgisayar tekrar açıldığında eklerim.
  • Senin sistemde sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Senin sistemde sorun var.

Nedense fotoğraf upload olmadı fakat kısa kodu yazıyım. VIDEO SCHEDULER INTERNAL ERROR

Ayrıca sistemimde sorun var bunu ben de anlayabiliyorum. Fakat neresinde sorun var?
  • kasayı komple bilgisayarcıya götürüp baktırsan bu kadar sorun yaşamazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

kasayı komple bilgisayarcıya götürüp baktırsan bu kadar sorun yaşamazdın.

Bilgisayarcı neyine bakacak kasanın? Bilgisayarcıların bir çoğu fi tarihinden kalma sistemleri kurup bozuyorlar. 700Wattlık güç kaynağı bulunduran kaç bilgisayarcı vardır acaba Konya'da? Eğer bildiğiniz yer varsa söyleyin lütfen.
  • quote:

quote:

Bilgisayarcı neyine bakacak kasanın? Bilgisayarcıların bir çoğu fi tarihinden kalma sistemleri kurup bozuyorlar. 700Wattlık güç kaynağı bulunduran kaç bilgisayarcı vardır acaba Konya'da? Eğer bildiğiniz yer varsa söyleyin lütfen.

şimdi ben Türkiye nin en ücra köşesinde Artvin in 7000 nufuslu minicik ilçede bilgisayacıya tamir ettirebiliyorken siz 1 500 000 kişilik ilde işinin ehli bilgisayarcı bulamıyorsanız ben daha ne diyelim.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi ben Türkiye nin en ücra köşesinde Artvin in 7000 nufuslu minicik ilçede bilgisayacıya tamir ettirebiliyorken siz 1 500 000 kişilik ilde işinin ehli bilgisayarcı bulamıyorsanız ben daha ne diyelim.

Ben daha çok 0 ürünün tamiri mi olur şeklinde yakındım aslında. 10 aydır bu sorunla boğuşuyorum. Acaba AMD-Intel veya MSI anakart üzerine SAPPHIRE ekran kartı olması falan sorun olabilir mi?

• omercan2001 O kullanıcısına yanıt
    zaten tamir ettirmeyeceksin sadece sorun tespiti yaptıracaksın bilgisayarcıya.
    uzaktan ne söylesek boş içini açıp parçaları,montajlamayı,akım değerlerini falan kontrol etmek gerek bir yerde mutlaka hata vardır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben daha çok 0 ürünün tamiri mi olur şeklinde yakındım aslında. 10 aydır bu sorunla boğuşuyorum. Acaba AMD-Intel veya MSI anakart üzerine SAPPHIRE ekran kartı olması falan sorun olabilir mi?

Uyumsuzluk olcagını sanmam
    Anakartım gigabyte h61
    İşlemcim intel i5 3330
    Ekran kartı sapphire rx 470 nitro oc
    Gayet stabil durumda calısıyorlar

• quote:

zaten tamir ettirmeyeceksin sadece sorun tespiti yaptıracaksın bilgisayarcıya.
    uzaktan ne söylesek boş içini açıp parçaları,montajlamayı,akım değerlerini falan kontrol etmek gerek bir yerde mutlaka hata vardır.

Son çare öyle yapıyım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

bak gör o 1060 da bozulacak. elektrik sisteminde yada psu da sorun olabilir. gerçi 1060, 380x e göre çok az elektrik harcıyor.

İlk kartta 1. ayı göremeden hata vermeye başlamıştı. Far Cry 3 'ü ultrada çalıştırırken vermişti, iyi hatırlıyorum. Şu an tüm oyunları ultrada oynuyorum. Tık yok. Evet psu kalitesiz ama sorun ekran kartındaymış şu an anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgamov

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

bak gör o 1060 da bozulacak. elektrik sisteminde yada psu da sorun olabilir. gerçi 1060, 380x e göre çok az elektrik harcıyor.

İlk kartta 1. ayı göremeden hata vermeye başlamıştı. Far Cry 3 'ü ultrada çalıştırırken vermişti, iyi hatırlıyorum. Şu an tüm oyunları ultrada oynuyorum. Tık yok. Evet psu kalitesiz ama sorun ekran kartındaymış şu an anlıyorum.

Sorun psu da. Yeni kart daha az elektrik çekiyor. Yinede bu psu bugün olmasada başınızı ağrıtacak.

• Doğru bilgisayarcıyı elbet bulabilrisin konyada. zaten yapacakları işlemler basittir. Psu test cihazları var, ona baglayıp psu nun verdiği maksimum güç değerlerini kontrol ediyorlar. Bende yapmıştım bi kaç kere. Çok basit bir işlem ( Araba ambülü kullanılıyor ölçümde )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgamov

Aynı sorunları 3 yıla yakın yaşadım, 5 ay önce kart mefta oldu. Şu an araştırıyorum, problemin binlerce sebebi var ve ben gidip vatana ne almam gerektiğini bilmiyorum. Psu mu yetersiz, psu mu almalıyım , ekran kartı mı sorunluydu vs.. Adama soruyorum amd 'lerde o problem oluyo , bende de olmuştu diyo. Adamın tavrı ayrı, benim çaresizliğim ayrı.. Tüm sistemi satıp geri kalan hayatımı internet kafede geçirmeme ramak kaldı.

Şunu gördüm ama : 2 kişi bios 'u güncelleyerek bu hatadan kurtulmuş. Keşke deneyip bana söyleyebilsen. Kafayı yemek üzereyim.

valla en son ati ile 9600 ile sorun yaşamıştım sonra sorunsuz bi 9800pro beraberliğimiz oldu fakat sonradan baktım sorun çıkarıyor meret nvidia ya geçtim ve hiç sorun yaşamadım bugüne kadar
    aradan bu kadar yıl geçmiş halen bu tür sorunların olması hatta aynı sorunun olması beni gerçekten şaşırttı uzun yıllardır ekran kartı piyasasından uzaktım açıp okumuyordum ama hiç bi şey değişmemeiş ati cephesinde pardon amd :) amd işlemci kullanıyorum ama amd ekran kartı kullanmam hayatta sene olmuş 2016 çözememişler bu sorunları e sonra bekleki millet senden kart alsın.

• Balgamov kullanıcısına yanıt
    Sorunun PSU kaynaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum kardeşim , G700 +12V dan 660W tam güç verebilen 80+ Bronze sertifikalı güvenilir bir güç kaynağı OC suz 2-Way CFX 380X i bile besleyebilecek psu nun tek kartta sorun yapacağını zerre düşünmüyorum onu ele ama milyonda 1 teknik bir sorunu vardır onu bilemem...

Far Cry 3 ün Ultra da çalışırken hata vermesine gelince ,çok değil 3 gün önce de yeni kullanmaya başladığım RX 480 ekran kartıyla öyle kenarda yarım duran Far Cry 3 e MSI Afterburner la Ultra ayarlarda değerleri görmek için girmiştim , 2 dk kalmadı oyunda Program Çalıştırmayı durdurdu hatası aldım , evet Görüntü Sürücüsü çalışmayı durdurdu gibi ciddi bir hata değildi ama seninki de direkt ekran kartı kaynaklı olmayabilir iyi araştır şeytan ayrıntıda gizli.

Ve şayet CM G700 den bahsediyorsan son cümlene anlam veremiyorum , kaliteli ve üst seviye bir psu neden kalitesiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 17 Kasım 2016; 0:31:5 >

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Ben de o PSU'ya o kadar para verirken kalitesine güvenerek aldım. Bu arada Far Cry 3 değil 4 oynadım. Eğer bu sorunlar devam eder de tekrar garanti durumuna gelirsem şikayet dilekçesiyle beraber gönderirim artık. O kadar uğraştırdılar RX480 versinler özür olarak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.