Şimdi Ara

Ekran Kartını Kredi Kartıyla Aldım Geri İade olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar bugün saat 15:30 gibi bulunduğum şehirdeki bi tane tanıdık bilgisayarcıya gittik uzun zamandır ekran kartı almayı düşünüyordum çok araştırdım aklımda tek bi model vardı. Gittik içeri girdik dükkanın sahibi babamın tanıdığı orda değildi dışarıdaydı henüz gelmemişti işi varmış neyse ordan bi eleman geldi işte buyrun felan filan dedi dedim ekran kartı alacazda işte bakalım dedik oda işte pcye baktı felan dedi işte anakartınıza uygun ekran kartımız var işte aklınızda model varmı dedim varda sizde bulunanlarada bi bakayım felan gösterdi bitane asusun amd redeon hd 6570 miydi neydi gddr3 128bit 1gb normal bi kart 250 tl sonra bide vtx atı redeon hd4850 gösterdi ilk başta umursamadım hd4850 yi sonra onada 250 tl dedi sonra işte tanıdık uygun bişeyler yapsın diye aradık dükkanın sahibini tamam geliyom dedi geldi işte dedi ileriye dönük bişe düşünüyosanız hd4850 alın bu arada 256 bit gddr5 drectx 10.1 baktım adam övdükçe övüyor sesimi çıkarmadım dedim benim aklımda hd 7770 var dedi bak bu iyi ekran kartı felan olmazsa istediğniz varsa internetten getirttirelim ama adamın hiç gönlü yoktu yani isteksizce söylüyodu babam dedi madem iyi bişe alalım bende sesimi çıkarmadım. Aldık eve geldim baktım hiç sarmadı bu ayrıca 160 tl olduğunu öğrendiğimde beynimden vurulmuşa döndüm çünkü biz 250 tl vermiştik fena bi kazık girmişti. Drectx 11.1 istiyordum 10.1 olduğunu öğrendiğimde iyice sinirlendim. Babamın pek gönlü yok geri vermeye diyo daha ne olmuşsa olmuş ama bende iyi kart istiyorum herneyse zaten kartın 230 tlsi benden çıktı.

Gelelim sorumuza
    1-) Arkadaşlar ben istemiyorum bunu geri verebilme hakkım var mı?
    2-)Geri iade ettiğimizde parayı alabilir miyiz? Sonuçta kredi kartıyla aldık.
    3-)Ürün değişimi veya üst modeli felan almak istemiyorum direk paramızı alabilir miyiz?

Arkadaşlar lütfen hızlıca cevap verirseniz çok iyi olur çünkü yarın öğlene felan babamı ikna etmem lazım lütfen bi bildiğiniz varsa söyleyin.

şimdiden teşekkürler

• karta geri iade ederler parayı. 7 gün içinde koşulsuz geri iade hakkın var diye biliyorum. olmadı tüketici hakem heyetine verirsin olur biter
  • 7 gün içerisinde KOŞULSUZ iade edebilirsiniz,herhangi bir sıkıntı çıkaramaz.( Elinizde fatura vs. olmak şartı ile )
    Herhangi bir sıkıntı yaşatırsa tüketici haklarına başvuracağınızı kararlılıkla söyleyiniz.

Şunu da unutma küçük kardeşim İŞİN İÇİNE PARA GİRERSE,BABA OĞULU TANIMAZ.
  • arkadaşlar iyi güzel söylüyosunuz geri iadesi var tm çok teşekkürler peki kredi kartı işi bozmazmı yani mesela ben şöyle biliyorum kredi kartı iadesi yapılacaksa o gün içerisinde yapılmalı çünkü akşam banka parayı alıyomuymuş öyle bi durum vardıda neyse yani kredi kartıyla geri ödeme nasıl yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan2442

arkadaşlar iyi güzel söylüyosunuz geri iadesi var tm çok teşekkürler peki kredi kartı işi bozmazmı yani mesela ben şöyle biliyorum kredi kartı iadesi yapılacaksa o gün içerisinde yapılmalı çünkü akşam banka parayı alıyomuymuş öyle bi durum vardıda neyse yani kredi kartıyla geri ödeme nasıl yaparız
    öyle bir şey yok dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

geri iade olmaz. ya geri verilir, yada iade edilir :-))

usta sende d*şşak geçme ya :) bende heyecanlandım mesaj geldi diye
  • quote:

kredi kartı ile alsan da normal alsan da her türlü iade olur. ancak taksit muhabbetinden emin değilim. büyük ihtimal taksitleri iptal edersin.

yav şu iş hayırlısıyla bi olsa varya keşke almasaydım ya vatan bilgisayar hepsiburada gittigidiyor gibi güvenli internet mağazaları varken gittik dandik dundik yerlerden kazık yedik ya :(
  • quote:

quote:

kredi kartı ile alsan da normal alsan da her türlü iade olur. ancak taksit muhabbetinden emin değilim. büyük ihtimal taksitleri iptal edersin.

yav şu iş hayırlısıyla bi olsa varya keşke almasaydım ya vatan bilgisayar hepsiburada gittigidiyor gibi güvenli internet mağazaları varken gittik dandik dundik yerlerden kazık yedik ya :(

Alıntıları Göster
    allah kimseyi o 9metrekarelik dükkandaki bilgisayarcıalrın eline düşürmesin, düşüerseniz haliniz harap...

• quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

allah kimseyi o 9metrekarelik dükkandaki bilgisayarcıalrın eline düşürmesin, düşüerseniz haliniz harap...

Alıntıları Göster
    ekran kartları internetten modellerine bir baksaydın adam 5 yıllık 4850 elinden nasıl çıkardığına seviniyordur.
    Call of duty ghost oyunu yükledim direcxt 11 çalışıyormuş ben geri verecem çalıştırmadı de.bakalım ne diyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 26 Ocak 2014; 0:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

Alıntıları Göster
    yav dostum sıkıntı değil ya benim için önemli olan öyle bi durum varmı yani kredi kartından tekrar paramızı alabiliyozmu yoksa başka bi ürünmü almak zorundayız bunu bilelim yeter yoksa o 9metrekarelik alanda çok şeyler olurda maksat iş hukuki yönden bitsin yoksa bizde biliyoz vurduyu kırdıyıda işte velhasırı kelam yani bu iş nasıl olur parayı kartımıza geri verirlermi

• quote:

yav dostum sıkıntı değil ya benim için önemli olan öyle bi durum varmı yani kredi kartından tekrar paramızı alabiliyozmu yoksa başka bi ürünmü almak zorundayız bunu bilelim yeter yoksa o 9metrekarelik alanda çok şeyler olurda maksat iş hukuki yönden bitsin yoksa bizde biliyoz vurduyu kırdıyıda işte velhasırı kelam yani bu iş nasıl olur parayı kartımıza geri verirlermi

Alıntıları Göster
    Vatan Bilgisayardan aldığımızda 1 hafta içinde koşulsuz iade ediliyordu ben de iade etmiştim ama para yerine ürünün değerinde çek vermişlerdi. Hala duruyor. Yıl sonunua kadar kullanmak lazım onu da. Sana tavsiyem fiyat araştırması yapmadan alışverişe çıkma.

• Kredi kartı vs. iade alınmasına engel teşkil etmez.

Ancak o koşulsuz iade ürün kullanılmadığında, ambalajı açılmadığında geçerlidir. Yasal yönden bilgisayarcının herhangi bir geri alma zorunluluğu yok.
    Hele ki de uyduruk bir kartı kazık fiyattan kakalamış asla geri almaz bence.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Kredi kartı vs. iade alınmasına engel teşkil etmez.

Ancak o koşulsuz iade ürün kullanılmadığında, ambalajı açılmadığında geçerlidir. Yasal yönden bilgisayarcının herhangi bir geri alma zorunluluğu yok.

Geçmiş olsun.

ya davahkiin kardeş adam zaten kendisi taktı verdi ürünü yani bide tanıdık o yönden sıkıntı değil zaten eve geldim yarım saat kullanmadan çıkardım

milesbroke usta vatandan yaklaşık bir aydır fiyat araştırması yapıyorum babam dedi netten alacağımıza elden alırız ha internetten sorun çıkar felan onla uğraşacağımıza 10 lira fazla verir icabında sorun çıkmaz kartta 256 bit gddr5 olduğunu duyduğumda dedim iyi bişeydir ama 5 yıllık kartmış bugün Allah izin verirse gidecez netten istetecez yani 250 lira bazılarına küçük rakam olur ama işte memura öyle değil arkadaş ayrıca babama çok yük olmak istemiyorum bide lise öğrencisinin 230 lira biriktirmeside bildiğiniz gibi helede bu zamanda çok zor bu yüzden o yemediğim içmediğim günlerin hakkını istiyorum yani paramın değerini istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Kredi kartı vs. iade alınmasına engel teşkil etmez.

Geçmiş olsun.

ya davahkiin kardeş adam zaten kendisi taktı verdi ürünü yani bide tanıdık o yönden sıkıntı değil zaten eve geldim yarım saat kullanmadan çıkardım

milesbroke usta vatandan yaklaşık bir aydır fiyat araştırması yapıyorum babam dedi netten alacağımıza elden alırız ha internetten sorun çıkar felan onla uğraşacağımıza 10 lira fazla verir icabında sorun çıkmaz kartta 256 bit gddr5 olduğunu duyduğumda dedim iyi bişeydir ama 5 yıllık kartmış bugün Allah izin verirse gidecez netten istetecez yani 250 lira bazılarına küçük rakam olur ama işte memura öyle değil arkadaş ayrıca babama çok yük olmak istemiyorum bide lise öğrencisinin 230 lira biriktirmeside bildiğiniz gibi helede bu zamanda çok zor bu yüzden o yemediğim içmediğim günlerin hakkını istiyorum yani paramın değerini istiyorum
    7850 2gb olanı 2ci el 300 tl alabilseydin
    sıfrı 470 tl olmuş
    aldığın yere 7850 2gb olanı ne kadar fiyat sor vatan sitesindeki fiyattan mı

• quote:

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar bugün saat 15:30 gibi bulunduğum şehirdeki bi tane tanıdık bilgisayarcıya gittik uzun zamandır ekran kartı almayı düşünüyordum çok araştırdım aklımda tek bi model vardı. Gittik içeri girdik dükkanın sahibi babamın tanıdığı orda değildi dışarıdaydı henüz gelmemişti işi varmış neyse ordan bi eleman geldi işte buyrun felan filan dedi dedim ekran kartı alacazda işte bakalım dedik oda işte pcye baktı felan dedi işte anakartınıza uygun ekran kartımız var işte aklınızda model varmı dedim varda sizde bulunanlarada bi bakayım felan gösterdi bitane asusun amd redeon hd 6570 miydi neydi gddr3 128bit 1gb normal bi kart 250 tl sonra bide vtx atı redeon hd4850 gösterdi ilk başta umursamadım hd4850 yi sonra onada 250 tl dedi sonra işte tanıdık uygun bişeyler yapsın diye aradık dükkanın sahibini tamam geliyom dedi geldi işte dedi ileriye dönük bişe düşünüyosanız hd4850 alın bu arada 256 bit gddr5 drectx 10.1 baktım adam övdükçe övüyor sesimi çıkarmadım dedim benim aklımda hd 7770 var dedi bak bu iyi ekran kartı felan olmazsa istediğniz varsa internetten getirttirelim ama adamın hiç gönlü yoktu yani isteksizce söylüyodu babam dedi madem iyi bişe alalım bende sesimi çıkarmadım. Aldık eve geldim baktım hiç sarmadı bu ayrıca 160 tl olduğunu öğrendiğimde beynimden vurulmuşa döndüm çünkü biz 250 tl vermiştik fena bi kazık girmişti. Drectx 11.1 istiyordum 10.1 olduğunu öğrendiğimde iyice sinirlendim. Babamın pek gönlü yok geri vermeye diyo daha ne olmuşsa olmuş ama bende iyi kart istiyorum herneyse zaten kartın 230 tlsi benden çıktı.

Gelelim sorumuza
    1-) Arkadaşlar ben istemiyorum bunu geri verebilme hakkım var mı?
    2-)Geri iade ettiğimizde parayı alabilir miyiz? Sonuçta kredi kartıyla aldık.
    3-)Ürün değişimi veya üst modeli felan almak istemiyorum direk paramızı alabilir miyiz?

Arkadaşlar lütfen hızlıca cevap verirseniz çok iyi olur çünkü yarın öğlene felan babamı ikna etmem lazım lütfen bi bildiğiniz varsa söyleyin.

şimdiden teşekkürler

Gecmis olsun. Deki istedigim oyunu acmiyor de dx11 istiyormus de bende hd 7770 istiyorum de hakkini ara 1 hafta gecerse daha birsey yapamazsin

• Gece git dukkana. cami pencereyi indir .

buda cozum yollarindan biri .
  • kasa9080 :) düşünmüyoda değilim ama şuanlık bi sorun yok yani nasıl desem adam şu anlık kötü bişey demedi yani işte biz gidip değişmek istiyoz oda yok değişemem demedi o yüzden şuanlık cam çerçeve sağlam kalsın öyle bi sorun olursa düşünürüz :)

gtx295 kardeşim onlara gerek yok ya aslında iyi bi fikirde onlara gerek yok babamla konuştukta yani şimdi biz bunu geri versek desek ben hd7770 istiyom oda illaki tamam diyecek ve ellerinde o kart yok bende internetten isteyelim diyecem vatan bilgisayarda 256 tl getirtsinler 6 tlyide verek mesele kapansın ama şu sıkıntıda var güç kaynağıda aldık 250 wattı benim eski güç kaynağı 300 w lik aldık büyük ihtimal kaldırmaz hd7770'i neyse o olayıda hallederiz Allah'ın izniyle bu arada alacağım kartta bu
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

• quote:

kasa9080 :) düşünmüyoda değilim ama şuanlık bi sorun yok yani nasıl desem adam şu anlık kötü bişey demedi yani işte biz gidip değişmek istiyoz oda yok değişemem demedi o yüzden şuanlık cam çerçeve sağlam kalsın öyle bi sorun olursa düşünürüz :)

gtx295 kardeşim onlara gerek yok ya aslında iyi bi fikirde onlara gerek yok babamla konuştukta yani şimdi biz bunu geri versek desek ben hd7770 istiyom oda illaki tamam diyecek ve ellerinde o kart yok bende internetten isteyelim diyecem vatan bilgisayarda 256 tl getirtsinler 6 tlyide verek mesele kapansın ama şu sıkıntıda var güç kaynağıda aldık 250 wattı benim eski güç kaynağı 300 w lik aldık büyük ihtimal kaldırmaz hd7770'i neyse o olayıda hallederiz Allah'ın izniyle bu arada alacağım kartta bu
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

Hd 4850 300w kullanmak buyuk bir cesaret o kart hd7770 den daha cok guc ceker

• tm dostum son kararmızı aldık ve bunu aldık gelecek çarşamba günühttp://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/HD7770DC1GD5/#overview
  • quote:

tm dostum son kararmızı aldık ve bunu aldık gelecek çarşamba günühttp://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/HD7770DC1GD5/#overview

Kac para verdin buna dostum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.