Şimdi Ara

Ekran Kartını Kredi Kartıyla Aldım Geri İade olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tahminimce 300 ile 400 tl arasında para istemişlerdir
  • ghost recon doğru dostum 435 tlye aldık sanırım yani en fazla 435tl heralde diğer kartın üstüne 200 küsür bi para verdik ama tam aklımda değil zaten vatan bilgisayardada bu rakamlarda 447 tl hd7790 benimkiside onunla aynı özelliklere sahir sadece 7770 arada 10 tl gibi bi fark var
  • zaten 7790 kartlardan çok kişi şikayetçiydi ama inan o parayla formdan daha iyi kart alınabilirdi ama artık almışsın yapacak bişi yok
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ya bunuda aldığımıza şükretmek lazım yani o paranın çıkacağı varmış çıkmış yalnız bi sorum lazım buna kaç watt psu lazım 400w alsak iş görürmü
  • Mahalle arası bi bilgisayarcıya benziyor.Artık devirleri bitti kapandı onların.Bilgileri yetersiz maddi durumları yetersiz artık bişey yapamiyorlar fakat çırpınıp duruyorlar.4850 yi öve öve bitiremeyen üstüne 250 liraya satan bi zihniyetten bahsediyoruz.Şimdi kartı götür madem tanıdık bana olmadı 7770 istiyorum de değiştirsin
  • batuhan2442 kullanıcısına yanıt
    650 w al ileride bir daha uğraşma psu sağlam olmalı bütün sistemi o beslicek
  • sistemini değiştirmiyeceksen uzun süre kullanmayı düşünüyorsan kaliteli 500 wattlık psu işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Mahalle arası bi bilgisayarcıya benziyor.Artık devirleri bitti kapandı onların.Bilgileri yetersiz maddi durumları yetersiz artık bişey yapamiyorlar fakat çırpınıp duruyorlar.4850 yi öve öve bitiremeyen üstüne 250 liraya satan bi zihniyetten bahsediyoruz.Şimdi kartı götür madem tanıdık bana olmadı 7770 istiyorum de değiştirsin

yok usta işi hallettik 4850yi ske ske geri aldı üstüne farkını ödedik hd7770 aldık burdan kartı inceleyebilirsinhttp://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/HD7770DC1GD5/

• ya usta sistem değişmeyi pek düşünmüyorum yazın motor felan alacam daha para harcamayı düşünmüyorum. Bunu öneriyolar yani ilk almaya karar verdiğimden beri bunu öneriyolar sizce nasıl alayımmıhttp://www.bizdehesapli.com/corsair-cp-9020049-vs450-vs-series-450w-psu-urun-CP-9020049-EU
  • http://www.bizdehesapli.com/corsair-cp-9020050-vs550-vs-series-550w-psu-urun-CP-9020050-EU
    varsa bğtçen al bunu rahatça kullan ama yoksa bütçen verdiğin likteki ürünüde alabilirsin
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    şimdi usta bu biraz tuzlu gerçi zaten arasında 20 tl fark var ama acil olduğu için verdiğim linktekini alsam sorun çıkmaz demi sıkboğaz olmaz umarı yani randuman alabilirmiyim
  • batuhan2442 kullanıcısına yanıt
    Kazıkçı iyi geçirmiş walla bence direk mutfaktan al satırı in dükkana ben bunu istemiom paramı sımdı gerı ver de yok fln derse dağıt orayı camları fln indir bağır çağır gerekirse kredi kartıyla çektiği eli kes cunku kazıkçı haketmiş..

Edit : paranı geri aldığını yeni gördüm zaten olması gerekende buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 27 Ocak 2014; 15:35:16 >
  • yok pek sıkıntı yaşamassın hayırlı olsun diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

7 gün içerisinde KOŞULSUZ iade edebilirsiniz,herhangi bir sıkıntı çıkaramaz.( Elinizde fatura vs. olmak şartı ile )
    Herhangi bir sıkıntı yaşatırsa tüketici haklarına başvuracağınızı kararlılıkla söyleyiniz.

Şunu da unutma küçük kardeşim İŞİN İÇİNE PARA GİRERSE,BABA OĞULU TANIMAZ.

Su tuketici mahkemesi asla caydirmaz bosuna soylemeyin ben bir ayakkabi icin 4 aydir bekliyorum sonuc lehime cikti ama psikolojikman cok kafa yoruyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • choiboungee kullanıcısına yanıt
    ya usta burası Erzincan öyle kimse kimseyi kolay kolay kazıklayamaz zaten küçük memleket yani parayı alamasakta bedelini alırız sıkıntı değil ama işte işleri kolay yönden halletmek varken nie zor kullanalım zaten birazda sert çıkışınca adam yelkenleri suya indirdi bakalım hayırlısıyla şu iş bitsede kurtulsak artık ekran kartındanda vazgeçecek durama gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

7 gün içerisinde KOŞULSUZ iade edebilirsiniz,herhangi bir sıkıntı çıkaramaz.( Elinizde fatura vs. olmak şartı ile )
    Herhangi bir sıkıntı yaşatırsa tüketici haklarına başvuracağınızı kararlılıkla söyleyiniz.

Su tuketici mahkemesi asla caydirmaz bosuna soylemeyin ben bir ayakkabi icin 4 aydir bekliyorum sonuc lehime cikti ama psikolojikman cok kafa yoruyorsun

orda tüketici hakları diye bir yer var orayı okudun mu ? mahkemeden sana bahseden kimse yok arkadaşım.Tüketici haklarına başvurduğunda avukat dahi sana ayarlanıyor ve sen kafa yormuyorsun onlar yoruyor senin yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

yok pek sıkıntı yaşamassın hayırlı olsun diyelim

pek sıkıntı derken yani azda olsa yaşarmıyım mesela ses felan ha bide onu sorayım usta diyolar corsair çok sessiz benim bildiğim ses sisteme göre değilmidir atıyorum hd7770 ekran kartını taktığın pcnin psusu 300w olsa 10 dakkaya kalmaz yanarda :D olsa acayip ses çıkarmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan2442

ghost recon doğru dostum 435 tlye aldık sanırım yani en fazla 435tl heralde diğer kartın üstüne 200 küsür bi para verdik ama tam aklımda değil zaten vatan bilgisayardada bu rakamlarda 447 tl hd7790 benimkiside onunla aynı özelliklere sahir sadece 7770 arada 10 tl gibi bi fark var

çok para 435 lira.. o paraya hd 7850 2gb alınıyordu.. ne yaptınız. dostum hd 7770 önceden 220 lira idi.. şimdi 260 olmuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

orda tüketici hakları diye bir yer var orayı okudun mu ? mahkemeden sana bahseden kimse yok arkadaşım.Tüketici haklarına başvurduğunda avukat dahi sana ayarlanıyor ve sen kafa yormuyorsun onlar yoruyor senin yerine.

Cahil arkadasim kac tl den sonra mahkemeye basvurabiliyorsun ona bak sonra yorum yap.Tuketici haklari hakem heyeti vardir yada mahkemesi vardir.Hakem heyetinde avukat yoktur.Hem mahkemeden bahseden mi var demis hemde avukattan bahsetmis troll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 27 Ocak 2014; 16:04:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan2442

ghost recon doğru dostum 435 tlye aldık sanırım yani en fazla 435tl heralde diğer kartın üstüne 200 küsür bi para verdik ama tam aklımda değil zaten vatan bilgisayardada bu rakamlarda 447 tl hd7790 benimkiside onunla aynı özelliklere sahir sadece 7770 arada 10 tl gibi bi fark var

çok para 435 lira.. o paraya hd 7850 2gb alınıyordu.. ne yaptınız. dostum hd 7770 önceden 220 lira idi.. şimdi 260 olmuş.

kardeşim asusun diyorum saphireninkini demiyorum saphireninki dediğin gibi 250-280 civarı ama asusunki DirectCU olduğu için bide bi kaç özelliği vardı yani herneyse hepsi buradada 410 tl zatenhttp://www.hepsiburada.com/liste/asus-amd-radeon-hd7770-1gb-128bit-gddr5-directx-11-pci-e-30-ekran-karti-hd7770-dc-1gd5-v2/productDetails.aspx?productId=bd303759&categoryId=204&navq=categoryid%3d204%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd303759%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257basus%257d%252f710_dp%253e%257bamd20hd7770%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_204%257d%26fh_refview%3dlister 15 tl bi rakam var oda zaten takarken kasayı temizliyolar felan ona gitse desek al sana 435 tl

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.