Şimdi Ara

Ekran kartını nasıl bozucam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zamaninda bir O.C. Programi indirmistim GPU sekmesindeki ayarlari sona cekmistim bozulmustu :D garantide anlasilmamisti. Ikinci gelisinde ise bios setup yaparken flasi cikarmistim onuda yapmislardi :D bence O.C. Programiyla bozabilirsin.

Not: Bozdugum laptop ASUS'tu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldegelirix -- 27 Mayıs 2014; 16:50:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmTR42 kullanıcısına yanıt
    Fansız kullanma iyi bence bozulduktan sonra fanın kablosunu geri takarsın fan yetersiz gelmiş sıcaklıktan yanmış diye bi sonuca varılır diye düşünüyorum başka önerisi olan varsa sölesin en temizi bu gibi
    Pcb nin üzerine su damlat sonra bir bezle sil tak muhtemelen çalışmayacak
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Cok isinmadan dolayi kendini kapatmaz mi ?

• Hocam genelde kapatmaz benim 2 tane ekran kartım 5-6 sene evvel tabi bilmiyoruz fanı bozulmuş yada teklemeye başlamış bende bakmıyorum tabi bi baktım 2 side yandı öle kendini falan kapatmadı anakart falan müdahale ederse bilmem kapatsın anakarttan sıcaklığa müdahale etme olayı varsa
  • deniycem :D
  • pcb ney?
    sen once o gt9400 un parasini bir kazan ondan sonra gel buraya yaz. senin ne yaptiginin farkina var. bugun kendi malina zarar veren yarin devletin malina zarar verir. babasinin emegine saygisi olmayanin kimseye saygisi olmaz. acikca soyluyorum benim cocugum olsan tokat manyagi yaparim seni.

• bilip bilmeden konuşmayın babam alıcam dedi idare et edebildiğin kadar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.