Şimdi Ara

Ekran kartını nasıl bozucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi biri çıkar gelir garanti servisini dolandırma diye sakın demeyin olayı anlatıyorum
    Ekran kartını bozmam lazım 2-3 sene oldu miladını doldurdu masaüstünde bile kasıyor eşşoleşşek ben bunu nasıl bozucam yardım edin çok feci bi duruma girdi ekran kartı yüzünden bilgisayarı parçalamak istiyo canım

• Garantisi devam ediyormu
  • uçtu gitti
  • AhmTR42 kullanıcısına yanıt
    Haha bozup yenisi babaya aldırcaksın
  • Kasayı aç yan kapağını. Sonra ekran kartını bul sök al. Mermerin köşesine vur, topukluyla ez, iki yumruk at, yolla pencereden aşağı yada hatıra olarak sakla zamanında bunu böyle kırdıydım dersin.
  • Ekran kartı masaustunde nasil kasiyor onu anlamadim. 2 senede miladı doluyor mu?

Babam zamanında bana bilgisayar almıştı 8sene boyunca 1 tane parça alip da takmadi. Şimdiki nesil de 2 senede bir ekran kartı aldırmak için neler yapıyor. Sorun bizde miydi yoksa şimdiki nesilde mi anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın ırzına geçirdim zaten bilgisayar işimi görmüyo ekran kartı desen 2006 yılında çıktı çakma olduğunu öğrendim işlemcide manyaklaşmaya başladı babam dünden demişti ben alırım diye ama alacağını sanmıyorum bozmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Ekran kartı masaustunde nasil kasiyor onu anlamadim. 2 senede miladı doluyor mu?

Babam zamanında bana bilgisayar almıştı 8sene boyunca 1 tane parça alip da takmadi. Şimdiki nesil de 2 senede bir ekran kartı aldırmak için neler yapıyor. Sorun bizde miydi yoksa şimdiki nesilde mi anlamış değilim

Böyle demişsin ama ekran kartı bozulmaya başladı mhzleri falan düştü performansı gitti ölü gibi bişey
  • Çalışırken çakmakla yak

• o kadarda manyak değiliz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmTR42

o kadarda manyak değiliz heralde

Ekran kartı fanı varya onun kablosu olur ekran kartında 2 çubuklu bi yere bağlanır onu çıkar sonra everest yada futuremark tan ver ekran kartına %100 yük bak nasıl yanık kokusu gelio tabi deneme anakarta falan bişi olursa şaşırmam
  • sadece ekran kartı bozulsun anakart sağlam kalsın mümkünse
  • ekran kartınızın modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmTR42

sadece ekran kartı bozulsun anakart sağlam kalsın mümkünse

Bios ile oyna :D bozuldu dersin açilmayinxa:)

• ottan boktan nvidia inno3d 9400gt
  • arkadaş bios falan bahsetmeyin yaw kolay bi şekilde ve diğer parçalara zarar vermeden boku yiycek ekran kartı
  • Ekran kartı devresini çiz bıçakla. Su dök üstüne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozeceze bilgisayar açılırmı ekran kartının bozuk görüntü vermesi lazım :D
  • AhmTR42 kullanıcısına yanıt
    Evde lehim makinesi varsa sıcakken lehim devrelerine fln değdir fazla çaktırmadan ama sıcaktan erimiş gibi gözüksün
    Yada heatsinki çıkar termali bozulsun sonra geri tak bi süre sonra sıcaklıktan bozulur.

Bir sürü şey yapılabilir yani:)
  • arkadaş hızlıca olması lazım bide benim yaptığımın belli olmaması lazım kolayı olsun kafayı yicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.