Selamlar beyler merak etmeyin ekran kartı takmayı biliyorum ama benim sorunum başka... Benim anakart ta onboard ekran kartı var ve aynı zamanda 4x agp yuvası var... onboard ı iptal edip fx 5200 ü takmam için yapmam gereken işlemleri ve sırasını yazabilirmisiniz ...
Şimdiden teşekkürler Cevap yazacak olan elleriniz dert görmesin..
Bu arada durumum çok acil beyler yardımcı olursanız minnettar olurum..
biostan kapatabilirsin ama kapatmana ne gerek varki monitörün kart girişini anakarttaki onboard vga yerine agp deki 5200e taksana ynı işi görür...
öncelikle ekran kartını takmadan bios a girip 2. ekran kartını açman gerekiyor. daha sonra ekran kartını takıp bios dan onbord u kapatmalısın
eywallah beyler hemen deniyorum bir süre offline olacam
kardeş avart bios benimki ben yazyım sana biosa giriyorsun oradan integrated prihears\init display first\agp yi seçiyorsun dene bakalım....
beyler hepinize çok teşekkür ederim işim halloldu... elleriniz dert görmesin...
beyler onboarda harici bir ekran kartı taktığınızda zaten kendisi onboardı disable eder
yalniz keske 5200'e para vermeseydiniz
neyse, hayirli olsun.
bu arada ben de otomatik disable olur diye biliyordum ama ....
otomatik disable oluyor ama otomatik enable olmuyor yani ekran kartını takınca otomatik görüyor ama çıkartınc biosdan manuel olarak onboarda çevirmek gerekiyor pentium 4 2.6 d 815 anakartta böyle idi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme