Şimdi Ara

Ekran Kartını Nereye Takacağım(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi yeni topladım HD 4850 ekran kartım var ana kardın kullanma klavuzuna baktım ama optimum performans için ekran kartını hangi slota takmam gerektiğini bulamadım. Geri kalanları açıkça belirtmişler ramleri sata 3 HDD yi falan anladım ama ekran kartını hangisine takmam gerektiğini bulamadım. Her iki slotta da denedim WİN7 puanı 7.3

SLI yapmadan tek kartta optimum performans için ekran kartını hangi slota takmalıyım?

anakarthttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-970a-ud3rev_10

• quote:

Orijinalden alıntı: __SNOOPY__

Arkadaşlar sistemi yeni topladım HD 4850 ekran kartım var ana kardın kullanma klavuzuna baktım ama optimum performans için ekran kartını hangi slota takmam gerektiğini bulamadım. Geri kalanları açıkça belirtmişler ramleri sata 3 HDD yi falan anladım ama ekran kartını hangisine takmam gerektiğini bulamadım. Her iki slotta da denedim WİN7 puanı 7.3

SLI yapmadan tek kartta optimum performans için ekran kartını hangi slota takmalıyım?

anakarthttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-970a-ud3rev_10

2 slotta aynıdır

• kuzey köprüsüne yakın olan tercihimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurhc

kuzey köprüsüne yakın olan tercihimdir.

Anakartta yer kazanmak açısından mı (PCI slotları kullanabilmek için) yoksa teknik açıdan bir fark mı oluşturuyor?
  • usb soketleri, benzer soketler pci yuvaları vb.
  • ust slot x16 alt slot x4 hizinda. ust slotta kullanin.
  • 2 slotta aynı hıza değil. biri 16x diğeri 4x işlemciye yakın olan slotu kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.