Şimdi Ara

Ekran Kartını Değiştirmek İstiyorum Ama!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Şu anda kullandığım PC özellikleri:
    Anakart B450M S2H
    İşlemci Ryzen 5 3600
    Ekran Kartı MSI GTX 1650 süper
    3 yıl önce almıştım ama artık birçok oyunda düşük ayarlarda bile oyun oynatmıyor.
    Monitörüm 1080p
    Ekran kartını ve işlemciyi yenilemek istiyorum. Fiyat performans olarak 25k civarında harcama yaparak nasıl bir değişiklik yapabilirim? Memurum ve taksitle alışveriş yapma imkanım var. Herkese teşekkür ederim şimdiden.

• Anakartın dursun.Kendine iyilik yap.Ryzen 5 5600 x al .Ekran kartı işlemcin ile darbogaz yapmayacak rx 6750 xt ye kadar invidia tarafında 4060 kadar yükselt.Stok işlemci ryzen 5600x 4000 tl,Rtx 4060 11.000 tl .15000 gibi bir meblağa elindeki pc level atlayacaktır.

2 bileşende zaten amazon trendyol vs gibi sitelerde bolca mevcut.Taksit sınırı vade farksız 3 aydır.Vade farkı ile kredi kartının verebildiği sürece 12 ay kadar cıkacaktır.

Hayırlı ugurlu olsun.Canın isterse ram 16 ise 32 gb cıkarabilir .M2 yok ise geri kalan meblağ ilede m2 ss d ni cogaltabilirsin.

Başka sorun varmı?

• Verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim. Şu anda Microsoft Flight Simülatör 2024 çıktı. Verdiğiniz alternatiflerle bu oyunu oynayabilir miyim? Yada hangi ayarlarda oynayabilirim?
  • western222 W kullanıcısına yanıt
    Yuksekte oynatir heralde 7800xt , kasa ve psunuz ne
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Kasa MSI Mag Forge PSU hatırlamıyorum ama onu değiştirebilirim eski kasadan çıkarmıştım

Microsoft Flight Simülatör 2024'ü rahat oynatır önerilen parçalar lakin o oyunun farklı bir problemi var; oyunun haritalarını anlık stream ediyor diye biliyorum. Mesele '22 olanında 220 gb indiriyor sonra keyfimize bakıyorduk, '24 19 gb falan indiriyor sonra oyuna girince internetten çekiyor dosyaları, bu da internet hızına bağlı olarak rezil bir deneyime dönüşebiliyor.

Sorun yaşarsanız bundan dolayı yaşarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Impheatus I kullanıcısına yanıt
    İnternet hızım 50mbit
  • Düzeltiyorum 100 mbit

Yeterliymiş, donanımdan yana çekinmeyin; ryzen 5600 ve 7800 xt önerisine uyun derim.

• Monitör değiştireceğini sanmıyorum. 1080p'de devam edeceksin büyük ihtimal, Microsoft flight simulator oynuyorsun, iyi işlemciye ihtiyacın var. 5700x3d + 7700xt al devam et.

Soğutucu ihtiyacın varsa ve kasana sığar mı diye de kontrol ederek

• RX 7800 xt ile Ryzen 7 5700x3d yapayım o zaman ne dersiniz?

Bütçeni aşmıyor ise onu yap.

• Arkadaşlar sizi de çok yordum biliyorum ama Corsair 8 GB RAM var şu anda. Ne yapabilirim?
    Bir de 6 taksit vade farksız bu muhttps://app.hb.biz/qbPh41eCzwvC

Yoksa peşin 17.500₺ çift fanlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western222 -- 2 Aralık 2024; 23:37:13 >
    Kasa-psu ile ilgili net bilgi vermedin, psu yetmeyebilir 3fanli model kasana sigmayabilir.Boyle olursa ek masraf cikar.

Ram 16 minimum olmalı, MFS oynayacaksınız bence 32 olmalı hatta.

Bütçeye ve kasaya uyuyorsa neden olmasın? Attığınız kart 32 santim. Kasayı ölçün bi, uymuyorsa 2 fanlı modelle devam.

• Kasa bu
    https://m.n11.com/urun/msi-mag-forge-100m-temperli-cam-2x-rgb-1x120-mm-fan-atx-bilgisayar-kasasi-3043020?magaza=tekramarket
    Ama PSU anca eve gidince bakabilirim. Ram 8 gb. Onu çıkarıp yerine 16+16 mı yapayım? Yoksa 8 in yanına bir tane 16 alsam olur mu?

7800 xt beyaz kart kasana sığar ancak 3-4 bin lira fazla vermene hiç gerek yok sana performans olarak geri dönmeyecek o para. Güç kaynağın yetersiz ise o paraya iyi bir güç kaynağı alabilirsin.

8 gb ram'in yanına takma, alacağın ram ile uyumlu olmaz sıkıntı yaşatır. Çiftli alman lazım yapabiliyorsan 16+16 yap.

• Galiba başka sektörde çalışanların taksitle alma imkanı yok
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginize. Ancak, 3 fanlı beyaz olanı 21.300 ₺ ve 6 taksitle. Diğeri 17.500₺ peşin fiyatı ve taksitli fiyatı ise 20-21 bin liraya geliyor. Bu durumda sanki 3 fanlı olan avantajlı gibi bilemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.