Şimdi Ara

Ekran Kartını Ram'den paylaştımak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki bi laptop'ta 256 ekran kartı varda...Bazı oyunlar yeterli olmuyor(Örn:Transformers) onun için ekran kartını ram'den arttırmak istiyorum..Bu konuda bi yardımcı olabilir misiniz? Bios'tan baktım fakat değiştirebileceğim birşey göremedim... Not:Laptop HP 5298ea

• Sanırım hiçbir şekilde artırıma gidemezsin bilgisayar kendisi ram den kullanarak ekran kartının ram ini geçici olarak artırıyo zaten yinede yeterli olmuyorsa yapacak bişey yok.Zaten geforce 7400 ile transformers ı full ayarlarda oynayamazsın
  • Ama zaten 256 ekran kartı var ram'den de arttırıla bilse kaldırır gibi geliyor bana...Bide zaten full ayarlarla deil minimumda bile takılıor şu anda...Bide geçici olarak arttırımda kastın ne?
  • Yani 256 hafızanı oyunlarda veya gerekli anlarda 400 e kadar artırıyo tabi yine hafızan sabit 256.Transformers da o kadar kasmaması lazım ben full ayarlarda çok rahat oynuyorum
  • Bilgiler içn saol...O zaman ya driver'da bi sorun kaldırmıo diicem ama...Senin laptop'ta yani yanılmıosam 8600 var...kaldırması normal yani...O yüzden benimkinin kaldırmamasıda normal demektir :))
  • Evet benimkinin kaldırması normal ama seninkinin minimumda bile takılması şaşırtıcı bence bi driveri yenile
  • Arkadaşım oyunun kasması RAM'den önce senin ekran kartının 64 bit olması bence yani sen istediğin kadar ram ekle karta veri yolu hızı düşük.Performansı düşük bir ekran kartı maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.