Elimdeki bi laptop'ta 256 ekran kartı varda...Bazı oyunlar yeterli olmuyor(Örn:Transformers) onun için ekran kartını ram'den arttırmak istiyorum..Bu konuda bi yardımcı olabilir misiniz? Bios'tan baktım fakat değiştirebileceğim birşey göremedim... Not:Laptop HP 5298ea
Sanırım hiçbir şekilde artırıma gidemezsin bilgisayar kendisi ram den kullanarak ekran kartının ram ini geçici olarak artırıyo zaten yinede yeterli olmuyorsa yapacak bişey yok.Zaten geforce 7400 ile transformers ı full ayarlarda oynayamazsın
Ama zaten 256 ekran kartı var ram'den de arttırıla bilse kaldırır gibi geliyor bana...Bide zaten full ayarlarla deil minimumda bile takılıor şu anda...Bide geçici olarak arttırımda kastın ne?
Yani 256 hafızanı oyunlarda veya gerekli anlarda 400 e kadar artırıyo tabi yine hafızan sabit 256.Transformers da o kadar kasmaması lazım ben full ayarlarda çok rahat oynuyorum
Bilgiler içn saol...O zaman ya driver'da bi sorun kaldırmıo diicem ama...Senin laptop'ta yani yanılmıosam 8600 var...kaldırması normal yani...O yüzden benimkinin kaldırmamasıda normal demektir :))
Evet benimkinin kaldırması normal ama seninkinin minimumda bile takılması şaşırtıcı bence bi driveri yenile
Arkadaşım oyunun kasması RAM'den önce senin ekran kartının 64 bit olması bence yani sen istediğin kadar ram ekle karta veri yolu hızı düşük.Performansı düşük bir ekran kartı maalesef.