Şimdi Ara

ekran kartının modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ekran kartımın tam modelini kartı çıkarmadan nasıl öğrenebilirim? bir program yükledim ama sadece rodeon 6800 hd series diyor, tam modelini belirtmiyor, acaba bir yol biliyor musunuz? yardımcı olanlara teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Justice

merhaba arkadaşlar,
    ekran kartımın tam modelini kartı çıkarmadan nasıl öğrenebilirim? bir program yükledim ama sadece rodeon 6800 hd series diyor, tam modelini belirtmiyor, acaba bir yol biliyor musunuz? yardımcı olanlara teşekkür ederim şimdiden.

Başlat>Çalıştır>Dxdiag
  • gpu-z programını indirip bak dxdiag da saçma sapan şeyler yazıyor(Ekran kartının belleği hakkında)

Sonra millet geiliyor bende 2000 bilmemkaç küsür mb ekran kartı var neden oyun açmıyor, kasıyor. Bilmiyor ki ekran kartı on board ve kendi belleği bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 16 Ekim 2013; 19:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

gpu-z programını indirip bak dxdiag da saçma sapan şeyler yazıyor(Ekran kartının belleği hakkında)

+1
  • hocam gpu-z programından baktım , rodeon 6800 hd diyor, ama tam modelini söylemiyor :(
  • amd rodeon hd 6800 series diyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.