Şimdi Ara

Ekran kartlarını yakan 12VHPWR konektörünün ömrü kısa sürdü: İşte yeni konektör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu güç kaynakları sdece ölü değil aynı zamanda riskli bir yatırım. Diğer sistem bileşenlerini de riske atıyor. Bu yüzden 1200W+ yerine 850W multirail classic tasarım bir güç kaynağı aldım. Atx 3.1 ile yanlışı yanlış ile düzetmeye çalışacaklar gibi gözüküyor.

En sağlam çözüm güç kaynaklarının efendisi olan Corsair AX1600i almak. Fakat fiyatı çok yüksek.

• ne de olsa kendileri patlamiyor.

firma: 'sunalim, denesinler, bir sey olursa bir caresine bakariz'.
    kullanicilar: xxxxxxx

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt

Hocan bir suçu falan yok bizim forum panik yapmayı seviyor biraz bazı konularda

atx 3.0 psular çöp falan olmadı ama elinde bu psu olmayanlar şimdiden çöp der o ayrı konu

zaten haber dünyasında kehanet gibi haberlere bayılıyorum

2025'te gelecek yeni nesil kartlarda 12VHPWR'ye nihayet veda edeceğiz gibi görünüyor.

he valla veda edicez :) yahu buna kim inanır . Teknoloji dünyasında kim ne zaman vede etmiş o kadar firma var onlar izin vermeden veda edilir mi .

bu öyle bir firmanın ben buldum hadi herkes uygulayacak diyeceği bir olay değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 17 Haziran 2024; 8:27:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.