Şimdi Ara

Ekran Kartlarının performansa göre sıralama listesi (tomshardware) ; (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
14
Favori
81.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs 2014
  • Gtx850m bulamadim tabloda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos 2014 ayı
  • Ekim 2014 ayı
  • Tüm ekran kartlarını değerlendirmişler güzel ve başarılı bi paylaşım.
  • Ocak 2015 ayı
  • bilgilendirme için çok teşekkür ederim

Ayrık: GTX 780 Ti, 980, Titan Siyah amd tarafında karşılığı yok
  • HD5770 vardı gittim GTX 750 aldım 2 sıra atlayabilmişim, yanlış mı yaptım acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

HD5770 vardı gittim GTX 750 aldım 2 sıra atlayabilmişim, yanlış mı yaptım acep?

5770 cf yapsaydınız çok daha fazla sıra atlardınız.
  • Bak bu hiç aklıma gelmemişti. Boşa para harcamış gibi hissettim kendimi. Araştıralım hele cf için ayni marka ve model olması şart degil mi? Ses kartım da var ama sıkıştırma yaparız araya.
  • Şubat 2015 ayı güncelleme
  • masaüstü toplama için bir öneriniz var mı acaba ?
  • Mart 2015 ayı
  • Gtx970m, 7970 ve gtx680'den daha hızlı değil mi? Performans olarak da r9 280x ve gtx770 ile benzer biliyorum performansını. Gtx980m de gtx780'e yakın r9 290 ile benzer performansta. Mobil gpu'ların konumu yanlış o sitede.

• Birçok şey yanlış.

• Ben hd 4580 kullanıyorum. Şimdi benim kartım r7 250 ve 7750 ile aynı değerde mi? Yeni nesil kart ile benim 8 senedir kullandığım kart nasıl aynı seviyede olabiliyor pek anlam veremedim doğrusu. Uzman birisi açıklayabilirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kental

Ben hd 4580 kullanıyorum. Şimdi benim kartım r7 250 ve 7750 ile aynı değerde mi? Yeni nesil kart ile benim 8 senedir kullandığım kart nasıl aynı seviyede olabiliyor pek anlam veremedim doğrusu. Uzman birisi açıklayabilirse sevinirim.

sanırım karşılaştırmada ilk başlayan o sırasındaki en düşük ekran kartı oluyor.Sanırım Gt740 gddr5 ekran kartı r7 250 ile eşdeğer diyor böyle birşey olabilir.
  • kental kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oluyor. Yani senin kartın eski olmasına rağmen, o yeni kartlarla kafa kafaya, oyunlardaki FPS açısından.

Edit: Şöyle açayım konuyu... Bugün 900'e GTX960 alırsan iki nesil sonra 300'e çıkan giriş seviyesi kart, senin kartını geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 13 Mart 2015; 21:41:17 >
  • Durduk yerde sevindim şimdi :). Meğer ne kartım varmış.

Yalnız yılbaşına doğru pc topliyim diyordum ama bu dolar bizi sömürecek. Neyse sağlık olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.