Şimdi Ara

ekran kartsız 144 hz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece FPS getirisi olarak bakmayin. Yuksek tazeleme hizi, daha az tearing anlamina da gelir. Yani vsync acmadan, goruntu kirilmalarindan kurtulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi bir ekran kartı olmadan 144hz'nin bir önemi yok.
  • Ben lolu yuksek ayarlarda oynamayı sevmeyen biriyim zaten halihazırda orta ayarlarda golge kapalı olarak 100+ fps alıyorum ciddi bi ekran kartınada gerke yok 750ti ile 144 fps rahat alınır 60 hz le 144 hz arasındaki farkıda biliyorum konuyu çok farklı yerlere çekenler olmuş.Aslında asıl soru hd 530 144 hz i desteklermi buydu :d
  • envergursoy E kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi, Dual-link DVI veya Display Port kablosu kullanırsanız, 144 Hz alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Dediğim gibi, Dual-link DVI veya Display Port kablosu kullanırsanız, 144 Hz alabilirsiniz.

Dual link dvi kullanıyorum zaten şuan hd 530 144 hz destegi display porttanmıs galiba yabancı bi forumda oyle yazmışlar.
  • bildiğim kadarı ile 144 hz'i dislpay portdan alabiliyorsun
  • anakartta dual dvi cikisi degilde sizinki dvi-i oldugundan 120 -144 alamiyorsunuzdur.anakartta displayport cikisi varsa 144hz alabilirsiniz islemcinin gpusu ile.ben şahsen denedim 144hz islemci gpusu ile.anakartiniz ile alakali bir durum.

• windows 10 sa eğer. masaüstüne sağ tıkla ekran çözünürlükleri-gelişmiş-bağdaştırıcı özellikleri-açılan pencerede 2. tabda monitörü seç ve altta monitöre uygun hertz i seç.

edit. 60hertz den yukarısı yoksa gpu desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiilimAdamı -- 16 Mayıs 2016; 15:46:05 >
  • bende ekran kartı yükseltirkern gpu suz kalmıştım onboard ile 60hz den fazla alınmıyor her türlü şeyi denemiştim ekran kartı alana kadar masaüstünde kasa kasa 60hz devam ben çıldırdım 1 ayda 144 den 60 a geçince
  • display portdan saglıyomus galiba 144 hz destegini dvida gecerli degilmiş intel gpular için:https://communities.intel.com/thread/53436?start=0&tstart=0
  • envergursoy E kullanıcısına yanıt
    Ben de Display Port ile 120 Hz almıştım. Anakartta DVI çıkışı yoktu.

Yine de, Custom Resolution Utility adlı uygulamayla veya varsa, Intel sürücü ayarlarının custom resolution kısmından, 144 Hz'i elle ayarlamayı deneyin. Bu şekilde DVI ile de sonuç alınabilir. En azından, 60 Hz'den yüksek bir değer elde edersiniz.
  • Ah şu hd 530 aynısını bende yaşıyorum monitor 144hz ekran kartı yok cs1.5 yükledim oynuyorum arma 3 denicem ama kaldırır mı bilmiyorum indirime girmiş satın aldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.