Şimdi Ara

Ekran kartsız oyun (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
67.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Super Hexagon hem her bilgisayara uygun boyutu küçük çok sağlam bir oyundur uzun süre oynamak hipnoz etkisi yaratabilir.Ayrıca Play Store'da ücretli bir oyundur.Pc için steam den satın alınabilir ama torrent de mevcut
    https://www.youtube.com/watch?v=R0eIrHCQgVg bu da tanıtım videosu
    Gerçekten benim hoşuma gitti indirdim 2 ay önce ekran kartımı yakmıştım artık böyle oyunlarla idare ediyorum
  • arkadaşlar benim ekran kart yok pc 2002 model
    ama zamanında zula battle field2(yanlış yazdım sanırım)gta 3 vb oyunları sıkıntısız oynadım benim
    pc mi uzaydan gelmiş yoksa sizmi haksızsınız ?
  • Bir kere şu ekran kartasız pc açılmaz diyenlere seslenmek istiyorum nerenizden uyduruyorsunuz acaba benim ekran kartım chipset hatası verdi. Ben çıkardım attım şuan vga ile anakarta bağlıyım yani boş laf yapmayın bilmiyorsanız konuşmayın ekran kartsız pc açılmaz diyenler bu arada ekran kartsız oyunda açıyorum ama bazı oyunları
  • max payne 1/2, gta sa , cs 1.6 . pes 2010 . pes 9 oynarsın
  • ismailyusufyldrm İ kullanıcısına yanıt
    güzel hort. tebrikler.👏👏👏
  • mavi ekran hatası alıyordum ekran kartımı devre dışı bıraktım işlemcim amd a9 9425 iinde amd r5 grapichs var bunla varband minecraft 1.8.9 eu4 fm 21 oynayabilir miyim ???

4 gb ram var

• Ekran kartsız sadece mayın tarlası oynarız 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bide word cup 2002 😉 çocukluk favorim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • transformice ekran kartsıs oynaya bilirsinis 

• Postal Dude P kullanıcısına yanıt

oynarsın ama sonuçta ana karta bağlı ana kartın güçlü olmasına yada ana kartdaki ekran kartının güçlü olmasına bağlı bazı ana kartlarda ekran kartı olmadığında ki çok nadir hiç açılmayabilir ekran bile gelmez

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.