Şimdi Ara

Ekran kartsız oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
67.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2000 Mhz İşlemci,
    1024 MB bellek,
    64 MB ekran kartı,
    DirectX 9.0c uyumlu,
    850 MB sabit disk alanı olan oyunu oynayacagım arkadaslar ama ekran kartım yandı sizce oyunu oynamam mümkünmü sistemimi yazıyorum

CPU:AMD athion(tm) Dual Core 64 X2 3600+
    Anakart: Gigabyte Technology. GA-m51GM-S2G A2
    Chipset:NVIDIA GeForce 6100 Southbridge NVDIA nForce 410/430 MCP A3
    Ram: DDR2 3072 MBytes 334.9MHz Single
    Ekran kartı olmadan oynamam mümkünmü oyun M&B warband

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekran Kartı Olmadan Oynayabileceğin Oyunlar

Ekran kartı olmadan oyun oynamak, oyun oynamak isteyen ancak güçlü bir bilgisayara sahip olmayanlar için harika bir seçenektir. Ekran kartı gerektirmeyen oyunlar, düşük sistem gereksinimlerine sahiptir ve yine de keyifli bir oyun deneyimi sunar.

Ekran kartı olmadan oynanabilecek oyunlar şunları içerir:

• Klasik Oyunlar: Tetris, Pac-Man ve Snake gibi klasik oyunlar genellikle ekran kartı gerektirmez.
    • Bağımsız Oyunlar: Stardew Valley, Undertale ve Celeste gibi birçok bağımsız oyun, ekran kartı olmadan çalıştırılabilir.
    • Strateji Oyunları: Civilization V, XCOM: Enemy Unknown ve Total War: Rome II gibi strateji oyunları genellikle ekran kartı gerektirmez.
    • Simülasyon Oyunları: The Sims 4, Cities: Skylines ve Planet Coaster gibi simülasyon oyunları, ekran kartı olmadan oynanabilir.
    • Kart Oyunları: Hearthstone, Gwent ve Magic: The Gathering Arena gibi kart oyunları, ekran kartı gerektirmez.

Ekran kartı olmadan oyun oynamanın birkaç avantajı vardır:

• Düşük Maliyet: Ekran kartları pahalı olabilir, bu nedenle ekran kartı gerektirmeyen oyunlar, bütçesi sınırlı olanlar için harika bir seçenektir.
    • Eski Bilgisayarlarla Uyumlu: Ekran kartı gerektirmeyen oyunlar, eski bilgisayarlarla uyumludur, bu da bunları oyun oynamak için uygun bir seçenek haline getirir.
    • Geniş Oyun Seçenekleri: Ekran kartı gerektirmeyen oyunlar, çok çeşitli türleri kapsar, böylece herkes kendi zevkine uygun bir oyun bulabilir.

Eğer güçlü bir oyun bilgisayarınız yoksa veya ekran kartı satın almaya bütçeniz yoksa, ekran kartı gerektirmeyen oyunlar, oyun oynamaya başlamak için harika bir yoldur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• Oynarsin...

Once kasayi yan yatir. Monitorun kart baglantisini yazici cikisina bagla. Anakarttan direk goruntu alip oynayabilirsin.
  • Kardeş düzgünce bişi soruyorum. verdiğin cevaba bak.
  • hayır mümkün değil ekran kartsız warcraft 1 bile oynayamasın
  • Dostum, konu baslıgını sanırım dalgınlıkla yanlıs yazmıssın. Ekran kartı olmadan bılgısayardan goruntu alamazssın. Zaten sıstemını yazarken 64mb ekran kartın oldugunu yazmıssın. Ne yazıkkı 64mb ekran kartıyla oyun oynamak ıcın 2000li yıllarından oncekı oyunlara bakman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_garnett

2000 yılından önceki oyunlarmış 64 mb ekran kartı 2003 lerde çıktı amma sallıyonuz kardeş ben sana söyleyim;

prince of persia warrior within
    aoe 3
    nfs underground 1-2
    nfs most wanted
    gta 3,vice city,san andreas
    max payne 1-2
    pes 5
    counter strike source
    ben fifa yüklemezdim ama 2006'yı oynatıyordu.
    warband'ı oynarsın.

bf3ü full ayarda kasmadan da acar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar alttaki benim sistem. Ekran kartım yok. On boarda bagladım monitoru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an benim pc ekran kartsız çalışıyor bilgisayarında çekiredeğin ekran kartı özelliği varsa pcni açarsın ama sadece wep tabanlı oyunları oyunları oynarsın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihanyz

Minimum Sistem Gereksinimleri:
    2000 Mhz İşlemci,
    1024 MB bellek,
    64 MB ekran kartı,
    DirectX 9.0c uyumlu,
    850 MB sabit disk alanı olan oyunu oynayacagım arkadaslar ama ekran kartım yandı sizce oyunu oynamam mümkünmü sistemimi yazıyorum

Mümkün oynayabilirsin.

Goldsrc temelli tüm oyunları (Cs 1.5,1.6,hl1,...) Software video modunda oynayabilirsin. Ama ekran kartı yandıysa oyunu görmeden oynayamayacağın için görüntüyü bir şekilde işlemci üzerinden almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih54102 -- 24 Nisan 2014; 16:40:54 >

• Seninkinden daha düşük seviyede bir PCm vardı. Ekran kartı yoktu. 10-15 sene önceki oyunları yaad etmek istemiştim. bir çok oyunu sorunsuz hızlı bir şekilde açtı. 10 sene önceki oyunları çok güzel oynarsın. 10 sen diyip geçme bir PES, NFS, GTA bir dünya efsanevi oyun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

quote:

Orijinalden alıntı: alihanyz

Minimum Sistem Gereksinimleri:
    2000 Mhz İşlemci,
    1024 MB bellek,
    64 MB ekran kartı,
    DirectX 9.0c uyumlu,

Mümkün oynayabilirsin.

Goldsrc temelli tüm oyunları (Cs 1.5,1.6,hl1,...) Software video modunda oynayabilirsin. Ama ekran kartı yandıysa oyunu görmeden oynayamayacağın için görüntüyü bir şekilde işlemci üzerinden almalısın.

+1

• en sonunda buldum ekran kartsız cs çalıştırması şu an ekran kartsız cs oynayabiliyorum
  • diablo2_ kullanıcısına yanıt
    ewet mümkün en sonunda nasıl cs oynayabileceğimizi çözdüm şu na ekra karsız cs oynayurum
  • Ekran kartsız oynamıyosun. Anakartındakki onboard ekran kartını kullanıyorsun. Ekran kartı olmadan bilgisayar açılmaz zaten
  • ben ekran kartsız cok oyun oynadım vga dan.

age of empires 2
    stronghold 1 + crusader
    counter strike ve birçok düşük ram isteyen eski tip oyunlar.
  • Ekran kartım yandı demişsin slot zarar görmediyse ekran kartını değiştirme şansın var mı? Bir denemek lazım. Aksi halde bir çok oyunu çalıştıramazsın.
  • mame32 emulator ile binlerce atari salonu oyunu oynanabilir
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama cod2 ekran kartsiz full ayarlarda kasmadan oynanabilir. Tecrube ile orantılı

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktrd

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama cod2 ekran kartsiz full ayarlarda kasmadan oynanabilir. Tecrube ile orantılı

Ekran karti olmasa hic goruntu alamazsin.Ayrica ekran karti tabiri biraz yanlis oluyor.Goruntu bagdastiricisi demek daha dogru.Su bakimdan.Intel Hd graphics mesela.Harici bir ekran karti degildir,Amd nin apu lari harici degildir.Esas amaci gundelik isler olsada oyun da oynatir.

Senin de oynadim ekran kartsiz dedigin durum budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuc olarak dahili ekran kartsiz hiçbir görüntü birimi olmadan sadece islemcinin islem gücü ile oyun oynadim demedim ekran kartsiz diyerek ne demek istedigim bence gayet açık ve net. Tabi sizin ki farklı bir bakış açısı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.