sevgili abilerim ve büyüklerim benim sorunum oyunlarımı çalıştırdığımda ekranın sola kayması oyunda ekranın hemen hemen yarısı sola kaymış bi şekilde ve sağ taraftan soal kaydı için sag taraf siyah duruyor normal ekranın harici olan bi fazlalık ekranı işgal ediyor bunun bi çözümü yokmudur oyunlar eski yeni farketmior bazılarında sorun yaşamıorum ama bir çoğunda bu sorun var ekran kartımda bi sorun yoq rica ediyorum lütfen bi çözüm yolu gösterin
ben monitörde sorun olduğunu düşünüyorum... onun iiçn en yakın zamanda baktırmanı isterim....
masaüstündede aynı şey geçerlimi yani masaüstündede mi oluyor.Eğer öyleyse monitör ün üstünde tuşlar vardır orda görüntü ayarlarını bir kurcala ekranın sağo veya sola gitmesi için bir ayar var ordan ayarlıcaksın.O zaman ortalar.
1.Ekran ısınmadığı zaman küçük görünür ama gine büyür. 2.Ekranın yanında mıknatıslı (hoporlör,kulaklık vb.) şeyler varsada sorun olabilir.
ekran masaüstünde normal bi şekilde görünüyor ancak oyuna girdiğimde bu sorun oluyor ve hoperlörlerde monitöre yakın deil kulaklık zaten gerkemedikce bilgisayar masamda biel durmuyor başka bi fikri olan olur ise bekliroum sorunum hayla çözülememiş olsa bile ayırdığınız vakit ve emekleriniz için yinede teşekkür ederim
arkadaşım o sorun bende de vardı. oyunu açtım sonra mötitörün üstndeki tuşlardan ekranı sağa doğru kaydırdım tam ortaladım oturttum yerine ve düzelti. ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme