Şimdi Ara

Ekran Kayması Yardım ( Resimli ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • • Başlat > Çalıştır regsvr32 jscript.dll
    • Başlat > Çalıştır regsvr32 vbscript.dll

Yazdıklarımı denermisiniz ? Duruma göre yazın söyleyeceklerim olucak çünkü.

Edit : Yukarıdaki işlemden sonra sorun devam ediyorsa eğer ;

Temporary Internet Files ve Temp klasörünü boşalt.
    • Başlat > Çalıştır regsvr32 jscript.dll
    • Başlat > Çalıştır regsvr32 vbscript.dll
    • Başlat > Çalıştır netsh winsock reset
    • Başlat > Çalıştır netsh int ip reset a.txt

Sistemi yeniden başlat;
    Açılış sonrası Başlat > Çalıştır > regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383} IsInstalled Dword 1 olan girdiyi 0 olarak değiştir.Sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Dip Not : winsock ile ilgili komutları girdiğinizde ağ bağlantınız ve dolayısıyla IP nizde resetlenmiş olacak.Elle verilmiş IP niz ve DNS leriniz varsa onları yeniden girmeniz gerekecek tüm işlemler sonrası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 6 Ekim 2009; 4:33:49 >

• Bluecey Sorun Hala Devam Ediyor. Vermiş Oldugun Değerleri Girdim İE8 Kaldırıldı Mozilla Firefox Ve Google Chrome İle Denedim Ve Aldığım Sonuç Resimde

Ekran Kayması Yardım ( Resimli )
  • Yalnız dikkat ettiyseniz mesajımı editledim ben.O kısımdan sonraki işlemleride sırasıyla uyguladınızmı ? Cevabınız evet olursa size mevcut java yı uninstall etmenizi önericem.Sonrasında ise güncel javayı değil 12mb lık olan eski bir versiyon vardı linkini araştırıp onu kurmanızı istiycem sizden.Bu işlemler sonrasındada aldığımız sonuçlara göre başka yöntemlere yöneliriz.
  • Bu arada link burada >>>>>> Click

Mevcut javayı uninstall edin verdiğim linktekini indirip kurun ve java update yapmayın.
  • Sonuç Almak için Adım Adım Deniyorum Bluecry Suanda Update Yaptığın Java'yı Kurmak Üzereyim
  • Bluecry Sohbet Sitelerinde Olan sorun düzeldi .. Okey,tavla,101 Guiremiyorm Java Update İstiyor ... Yardımlarını Bekliyorum
    - Javayıda Güncellemiyorum
  • Kusura bakmayın iş yoğunluğu dolayısı ile geç gördüm cevabınızı.
    En azından sorununuzun bir kısmını hallettmiş durumdayız yanlış anlamadıysam.Buraya kadar olan bilgilerimiz ; güncelleştirme yapılmamış javanın ham kurulmuş hali ile kısmen sorun yaşanmaya devam ediliyor.Geriye dönüş işlemini yapabileceğimizi düşünerek javanızı update etmeyi deneyin.PC yi yeniden başlatıp sorunun devam edip etmediğine bakın.
  • Ekran kartını kurun..Ve güncelleyin..Aynı sorun bendede vardı..Sorununuzu çözecektir.
  • Java'yı Güncelledim Sorun Devam Ediyor Olgun Kardeşim Ekran Kartımda Güncel Durumda + Ekran'da hiç Problem Yok Java ile Açılan Pencereden Kaynaklaniyor :(

Ekran Kayması Yardım ( Resimli )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueReg -- 6 Ekim 2009; 23:34:47 >
  • Yardım Eden Arkadşlarimiz İçin Çok teşekkurler . Format Atacağim Bu aksam
  • Bluereg çözebildinmi sorunu bendede aynı sorun var 9800 gt ekran kartım var her şey onu yükledikten sonra oluyor faklı bir ekran kartını takınca sorun çıkmıyor nvdia en son driverı da indirdim ama sorunu çözemedim eğer bulabildiysen çözümü banada yardımcı olursan sevinirim. mail adresim ozkan_goktas@hotmail.com teşekkürler
  • Ozkan23 Bulamadim Cözümü Bende Format atmak'ta buldum Careyi .
  • sorun ekran kartından...bende cafeciyim 40 adet 980 gt ekran kartı aldım:(.....bu sorunu Bir türlü çözemedim.tek çare ekran kartını değiştirmek...ancak öyle düzeliyor.sistemle javanın eski yeni sürümü fark etmiyor...sorunu javada veya sistemde arama ekran kartının özellikleri ve kendisinde ara...........
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.