Şimdi Ara

Ekran Kayması Yardım ( Resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Internet Explorer,Chrome Ve Mozilla Firefox İle Denetim Hep Ayni Sorunlar ile Karşılaşdım ve Sorunu Çözemiyorum Java Destekli oyunlar'da Karşıma Çıkıyor... Sohbet,Okey V.b

• 1- ekran kartınızı güncelleyin
    2- Javayı kaldırın ve son sürüm Java'yı kurun
    3- Browser'ınızı güncelleyin..

eğer bunlar çözmezse bilgisyarda kasılmalar oluyomu ? buna zararlı bi yazılım'da neden olablir sisteminizi güzelcene bi taratın..
  • 4Fes Hepsini Deneyim Tek tek Yaptim Ekran Kartının Güncel Versiyonunu İndirdim Kurdum, Java Kaldırdım Yeniden İndirdim Kurdum, Browser'lere da Güncel Durumda .. Sorun Hala Devam ediyor
    bilgisayar'da kasma yok
  • Daha Önce Bu Sorunla Karşılaşan Kimse Yokmu Arkadaşlar ?
  • çözünürlükle alakalı olabilir yada zoom yapmış olabilirsin browser üzerinden. önce ekran çözünürlüğünü yükselt daha sonra firefox yada ie de o java açıkkan ctrl tuşuna basılı tutup mausun topunu oynattır zoom ayarını değiştir
  • Çağlayan Binbaşım Sadece Java'ile açılan Sayfalar'da yapıyor :( Normal Ekranda Hiç bir sorun yok Dediklerini yaptim birşe farketmedi
  • sanırım win xp kullanıyosun. netframework 3.5 ve güvenlik güncelleştirmeleri yüklü mü? sp3 yükledin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Şuan Sp3 Yüklü Resimdede Netframework u gorebilirsin Güvenlik Güncellemeleride Yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueReg -- 5 Ekim 2009; 2:05:15 >
  • aynı sorun bendede vardı. sonra çok önemsemedim ve geçti. neden olduğunu bende anlayamamıştım.
  • Hata Verdi

• Bu Biraz uzun Sürecek Herhalde Yardımların için Teşşekkurler caqlayan
    İnş Sorun ortadan Kalkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueReg

Bu Biraz uzun Sürecek Herhalde Yardımların için Teşşekkurler caqlayan
    İnş Sorun ortadan Kalkacak

umarım kotalı değilsindir sorunun tam kaynağını bilmiyorum ama büyük ihtimal çözülecektir
    aslında bazı oyunlarla birlikte bunun daha küçük versiyonu yükleniyo otomatik ama tam ismini bulamadım onu bulabilseydim daha iyi olurdu

• Bu programi Sorunsuz Kurdu Fakat Sorun devam etmek'de

• Tek sorun bence javadir.. Baska birseyde ekran kaymasi yoksa java güncel sürümünü kurmanda fayda var.
  • 64bit mi kullanıyosun?
    eğer öyleyse 64bit sürümünü kurman lazım
    http://www.java.com/tr/download/faq/java_win64bit.xml

yok 32bit dersen şurdan bir daha kur
    http://www.java.com/tr/download/manual.jsp

• Her Sürümünü Denememe rağmen sorun hala devam etmek'de :( 3.4 Gün bekledikden sonra Sanırım tek Çare Format Atmak Olacak .

• Bunlarda Olmadı :/ Cağlayan kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.